Bujodrag Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 :lol:dodje mi da povučem glas pa da ponovo glasam.Al', ne, taknuto-maknuto. -_-
barfly Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Glasao za Bikovića. Oličenje tupana. Njegova izjava je otvorila topic, a mislim da je kačen još par puta. To mora da se nagradi, makar ove godine.
atajlo Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Marko M. Dabovickud u maglu SimovicueversongiuseppeBungalow BillKayserRoger SanchezgagorderficfiricTimothy Learykobni zelayasanchodjeneralcheKoristim priliku da vam poželim sve najlepše i da najlepše počne da vam se dešava već u ponoć, odmah nakon završetka glasanja. Ostale pozdravljam. ^_^
copkillah Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Biković je zaslužio Glasao za Bikovića. Oličenje tupana. Njegova izjava je otvorila topic, a mislim da je kačen još par puta. To mora da se nagradi, makar ove godine.+1Imao je neku konstantu i to treba nagraditi.
Аврам Гојић Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Sto kaze Rajna, imao je izdrzaj
Њујоркер Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Da Dozetu krava bude ko civava. E to je tolerancija.
Dr Arslanagić Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 ne prihvatam... ovde se glasa kao u Rožajama.STIROPOR!
Turnbull Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Krećem u kampanju u lokalu. Kad može Dabović, mogu i ja!
Joshua Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 e jeste lopine falocentrične... opet se ne poštuje volja naroda. zorana all over again <_<
Takeshi Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 samo da podsetim da sredinom januara izlazi film "montevideo vidimo se" Miloš Biković je priznao da nije verovao da bi Bjelogrlić mogao da nadmaši prvi film. "Napraviti ovakav film u materijalnoj, duhovnoj i emotivnoj krizi je podvig. Možete očekivati spektakl kakav se retko dešava i u Holivudu, jer oni snimaju po šablonu, a mi smo napravili jedinstven film"
Recommended Posts