pacey defender Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 atajlo sprovodi nedozvoljenu kampanju u blizini biračkog mesta, a primećeni su i posteri u krugu od 50 metara od glasačkog mesta koji promovišu glasanje za ana mariju.
atajlo Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 atajlo sprovodi nedozvoljenu kampanju u blizini biračkog mesta,Nisi fer, ni ti a ni arbajtman.Uvek sam glasala kako ste vi hteli i uvek su moji favoriti završavali kao poslednji, a nekad i nestajali sa listá, a ipak vas nikad nisam nazivala ni Mirkom ni Slavkom. :(
DarkAttraktor Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 ne mogu da verujem da nije prepoznat anti-civilizacijski i nadasve barbarogenijski kvalitet izjave Vladislava Djordjevica ! insistiram da autor izjave 'eto, tako nam i treba kad smo skolovali zene' dobije od PPP-a makar pocasnu plaketu 'paleobalkanskog dodoa' za umetnicki dojam !
ficfiric Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) @ SingerGospodine, razidji se! Izborna je cutnja...... Jer da nije, rekao bih kako je jedino Jelica dostojna titule tukanice Edited December 31, 2013 by ficfiric
ficfiric Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) . Edited December 31, 2013 by ficfiric
Bujodrag Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 ne mogu da verujem da nije prepoznat anti-civilizacijski i nadasve barbarogenijski kvalitet izjave Vladislava Djordjevica ! insistiram da autor izjave 'eto, tako nam i treba kad smo skolovali zene' dobije od PPP-a makar pocasnu plaketu 'paleobalkanskog dodoa' za umetnicki dojam !+1 :D
Töölönlahti Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Braćo, idite vucite za rukav na RG temi da se glasa za časnog šljivara Bikovića! Neće nas valjda u pravednoj rovovskoj borbi nadglasati grupica naparfemisanih analitičara sa Dama sa stilom?<_<
Töölönlahti Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) ... Edited December 31, 2013 by Oxymoron
atajlo Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) Evo i preti. Sad ce i batinasi. C c c ... rekao bih kako je jedino Jelica dostojna titule tukanice Pozivam da uložite minut svog vremena i preskočite na topik za dodelu premijernog Zlatnog tukana! Nalazi se na Medijima, a verujem da ćete svi prepoznati za koga tamo valja glas(ov)ati... Hint: pao je sa šljive (u RL) i maestralno eskivirao scenu u vozu (u RG). Edited December 31, 2013 by atajlo
Аврам Гојић Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 ja sam poceo sa kampanjom u lokalu, pa vi vidite
Recommended Posts