Jump to content

Zlatni tukan, veliko finale Dnevnog tupana

Idemo, idemo, idemo! 109 members have voted

1. 1. Zlatnog tukana treba da ponese...

• Milos Bikovic
    • Simo Culic
    • Ana Marija Popovic
    • Milan Dozet
    • Dragan Vucicevic
    • Marko Djurdjevic
    • Vladimir Kecmanovic
    • Amfilohije
    • Tomislav Nikolic
    • Nebojsa Krstic
    • Vladislav Djordjevic
    • Tanja Boskovic
      0
    • Jelica Greganovic
    • Bora Djordjevic
    • Dusan Bajatovic
    • Nebojsa Glogovac
    • Vuk Kostic
      0
    • Deana Dimitrijevic
      0
    • Branka Nevistic
      0
    • Dejan Stojiljkovic
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

Opa, izjednacenje!

uh, napeto ko Šajberovo kolo

atajlo sprovodi nedozvoljenu kampanju u blizini biračkog mesta, a primećeni su i posteri u krugu od 50 metara od glasačkog mesta koji promovišu glasanje za ana mariju.

atajlo sprovodi nedozvoljenu kampanju u blizini biračkog mesta,
Nisi fer, ni ti a ni arbajtman.Uvek sam glasala kako ste vi hteli i uvek su moji favoriti završavali kao poslednji, a nekad i nestajali sa listá, a ipak vas nikad nisam nazivala ni Mirkom ni Slavkom. :(

Evo i preti. Sad ce i batinasi. C c c

ne mogu da verujem da nije prepoznat anti-civilizacijski i nadasve barbarogenijski kvalitet izjave Vladislava Djordjevica ! insistiram da autor izjave 'eto, tako nam i treba kad smo skolovali zene' dobije od PPP-a makar pocasnu plaketu 'paleobalkanskog dodoa' za umetnicki dojam !

@ SingerGospodine, razidji se! Izborna je cutnja...... Jer da nije, rekao bih kako je jedino Jelica dostojna titule tukanice

Edited by ficfiric

.

Edited by ficfiric

ne mogu da verujem da nije prepoznat anti-civilizacijski i nadasve barbarogenijski kvalitet izjave Vladislava Djordjevica ! insistiram da autor izjave 'eto, tako nam i treba kad smo skolovali zene' dobije od PPP-a makar pocasnu plaketu 'paleobalkanskog dodoa' za umetnicki dojam !
+1 :D

Braćo, idite vucite za rukav na RG temi da se glasa za časnog šljivara Bikovića! Neće nas valjda u pravednoj rovovskoj borbi nadglasati grupica naparfemisanih analitičara sa Dama sa stilom?<_<

...™

Edited by Oxymoron

Evo i preti. Sad ce i batinasi. C c c
:mad:
... rekao bih kako je jedino Jelica dostojna titule tukanice
:thumbup:
Pozivam da uložite minut svog vremena i preskočite na topik za dodelu premijernog Zlatnog tukana! Nalazi se na Medijima, a verujem da ćete svi prepoznati za koga tamo valja glas(ov)ati... Hint: pao je sa šljive (u RL) i maestralno eskivirao scenu u vozu (u RG).
:frust:

Edited by atajlo

• Author

ja sam poceo sa kampanjom u lokalu, pa vi vidite

neće vam uspeti bandoAMP!AMP!

amp_logo_by_craftpip-d62kmtz.pngAMP_Logo.jpgamp-logo-v2.jpgamp_logo2013a.jpg