sailorman Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Prejudiciraš ishod slobodnih izbora!A mislim da bi svakako trebalo da obavestimo srećnog dobitnika/icu ovog prestižnog priznanja. Ako stvarno bude AMP, mogla bi da stavi to u svoj CV. There's no such thing as bad publicity. Nema šanse da je stigne Biković. Mada mislim da treba da obavestimo i drugoplasiranog/plasiranu!
pacey defender Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Kada se bude dodeljivala nagrada pobedniku/ci, mora da stoji oksimoronovo* pojašnjenje naziva nagrade, da bude jasno kakvo je ovo priznanje. I zovite empea da napravi jednu onu kdp "dodeljiva pofalnicu" pofalnicu. * - glupo mi ovako da te zovem. ali ako te zovem oksi, može implicirati da si douphed.Ja se nadam boljem odzivu podržavalaca mog favorita u večernjim časovima. Kada vinjak prestane da radi a još uvek nije krenula priprema za najluđu.
Turnbull Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 +1 na sve što je Pejsi napisao - Tukan bez objašnjenja je kao tenk bez benzina.A ko ti je favorit, Pejsi?
Аврам Гојић Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Opa, AMP povecala vodjstvo! Pravda za Bikovica!
Singer Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Prvo Boris a sad Ana Marija.... :dry:Ovaj forum ne daje sansu mladima!
Takeshi Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 bikovic. konstantna forma tokom cele sezone.
Lezilebovich Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 'ajmo Bikoviću, daj još neku misao za kraj godine i pomozi sebi da osvojiš Zlatnog Tukana !!!
pacey defender Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 +1 na sve što je Pejsi napisao - Tukan bez objašnjenja je kao tenk bez benzina.A ko ti je favorit, Pejsi?Jedini sam glasao za Boru
Turnbull Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) Jedini sam glasao za Boru ...večitooooo u drugoj ligiiiiii.... Edited December 31, 2013 by Syme
Аврам Гојић Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Meni je jako drago zbog toga sto su mnogi forumasi prepoznali kvalitet idiotizma Jelice Greganovic.
Turnbull Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Pošto moj glas za Peđu, fešn gurua nije ubeležen, mislim se da glasam još jednom i tako razrešim ovaj saspens. U tom slučaj - AMP.
giuseppe Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Jelica "neka sekta" Greganović Žmu. Gorica Nešović sunčane strane Alpa.
dranata Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Nisam ispratila koncept izjave ove Jelice. Neki hint?
atajlo Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 http://blog.b92.net/...u-se-ovde-radi/Bez namere da utičem na poštovane glasače ili ishod glasanja, samo da predočim onima koji još nisu glasali (a i onima koji jesu, jer još uvek mogu promeniti mišljenje )
Recommended Posts