Jump to content

Zlatni tukan, veliko finale Dnevnog tupana

Idemo, idemo, idemo! 109 members have voted

1. 1. Zlatnog tukana treba da ponese...

• Milos Bikovic
    • Simo Culic
    • Ana Marija Popovic
    • Milan Dozet
    • Dragan Vucicevic
    • Marko Djurdjevic
    • Vladimir Kecmanovic
    • Amfilohije
    • Tomislav Nikolic
    • Nebojsa Krstic
    • Vladislav Djordjevic
    • Tanja Boskovic
      0
    • Jelica Greganovic
    • Bora Djordjevic
    • Dusan Bajatovic
    • Nebojsa Glogovac
    • Vuk Kostic
      0
    • Deana Dimitrijevic
      0
    • Branka Nevistic
      0
    • Dejan Stojiljkovic
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Prejudiciraš ishod slobodnih izbora!A mislim da bi svakako trebalo da obavestimo srećnog dobitnika/icu ovog prestižnog priznanja. Ako stvarno bude AMP, mogla bi da stavi to u svoj CV. There's no such thing as bad publicity.
Nema šanse da je stigne Biković. Mada mislim da treba da obavestimo i drugoplasiranog/plasiranu!

Kada se bude dodeljivala nagrada pobedniku/ci, mora da stoji oksimoronovo* pojašnjenje naziva nagrade, da bude jasno kakvo je ovo priznanje. I zovite empea da napravi jednu onu kdp "dodeljiva pofalnicu" pofalnicu. * - glupo mi ovako da te zovem. ali ako te zovem oksi, može implicirati da si douphed.Ja se nadam boljem odzivu podržavalaca mog favorita u večernjim časovima. Kada vinjak prestane da radi a još uvek nije krenula priprema za najluđu™.

+1 na sve što je Pejsi napisao - Tukan bez objašnjenja je kao tenk bez benzina.A ko ti je favorit, Pejsi?

• Author

Opa, AMP povecala vodjstvo! Pravda za Bikovica!

Prvo Boris a sad Ana Marija.... :dry:Ovaj forum ne daje sansu mladima!

bikovic. konstantna forma tokom cele sezone.

'ajmo Bikoviću, daj još neku misao za kraj godine i pomozi sebi da osvojiš Zlatnog Tukana !!!

+1 na sve što je Pejsi napisao - Tukan bez objašnjenja je kao tenk bez benzina.A ko ti je favorit, Pejsi?
Jedini sam glasao za Boru :thumbdown:

Uh, napetije je nego što sam očekivala.

Jedini sam glasao za Boru :thumbdown:
...večitooooo u drugoj ligiiiiii....

Edited by Syme

• Author

Meni je jako drago zbog toga sto su mnogi forumasi prepoznali kvalitet idiotizma Jelice Greganovic.

Pošto moj glas za Peđu, fešn gurua nije ubeležen, mislim se da glasam još jednom i tako razrešim ovaj saspens. U tom slučaj - AMP.

Jelica "neka sekta" Greganović Žmu. Gorica Nešović sunčane strane Alpa.

Nisam ispratila koncept izjave ove Jelice. Neki hint?

http://blog.b92.net/...u-se-ovde-radi/Bez namere da utičem na poštovane glasače ili ishod glasanja, samo da predočim onima koji još nisu glasali (a i onima koji jesu, jer još uvek mogu promeniti mišljenje evilsmile.gif )

info sekta.JPG

sekta.JPG