December 30, 201311 yr Dajte ljudi. Kako može bilo ko konkurisati Kecmanoviću koji iz dana u dan polemiše o knjigama koje nije pročitao, predstavama koje nije pogledao i tako dalje i tako bliže. Ja većeg tupana i životu nisam čitao.To je sasvim tačno, ali nagrada nažalost nije za životno delo...
December 30, 201311 yr ALi moram da pohvalim Dabovićevo tituliranje, pogotovo za Nebojšu Krstića i ovu sa žmuom.
December 30, 201311 yr Sad vidim da Evina primedba još uvek stoji - nema Peđice u poll-u!Prevara! Dokle više te komunjarske ujdurme, dokle ćorave kutije, dokle! Lepo ste stilizovali tog tukana, ali nije sve u stajlingu! Edited December 30, 201311 yr by Syme
December 30, 201311 yr ALi moram da pohvalim Dabovićevo tituliranje, pogotovo za Nebojšu Krstića i ovu sa žmuom.+ 1Mene kupio sa Bajatovicem :D
December 30, 201311 yr Jelica Greganović, ima žmua(o biciklistima u Novom Sadu)Dobila sam prvi info, to je neka sekta. :isuse:
December 30, 201311 yr To je sasvim tačno, ali nagrada nažalost nije za životno delo... :lolol:nego zasto zapostavljate Djurdjevica - he's onto something really big: ako bi svi ljudi koji su diskriminisani i kojima su ugrozena ljudska prava izasli na ulice, nasta bi to licilo ? mozda bi se formirala nekakva rudimentarna gradjanska svest :o Edited December 30, 201311 yr by DarkAttraktor
December 30, 201311 yr A kad se samo setim bazena sa KDPa, pa ono je bilo mnogo jednostavnije odabrati. Ozbiljna konkurencija za tukana, a kako može biti samo jedan, podržavam ovaj način glasanja. Glasao za Boru Đorđevića. Dobar kombo zla, odsustva kočnica, ali i nemoći i prateće frustracije.
December 30, 201311 yr Bora je fantastican, neverovatno je zloban i frustriran citat al je u isto vreme nekako hipertrofirano blesav.
December 30, 201311 yr Srbija je bila nekakav car 2008. Prvo, zato što nije odabrala patriotske stranke 3 meseca nakon što su nam oteli kolevku, a i što ovu osobu nije stavila na čelo prestonice.@leyakeller: jedan moj drug drugom mom drugu: "znaš da se u banjaluci sva imena završavaju na "o" da im ne bi pukle žvale od kiselog kupusa"@leyakeller: 6 litara zejtina, kilo kulena, kanta majoneza dezodorans 24 sata i vozi. potrošačko društvo jugoistočne evrope.@leyakeller: i šta je uopšte "kulen"? (NE ODGOVARAJTE, BLOKIRACU VAS)@leyakeller: na kustendorfu godstuje zaz. ko drugi nego levica za pedikirke. Edited December 30, 201311 yr by MayDay
December 30, 201311 yr Umesto levice za ambasadorske supruge! Dokle više o tim pravima radnika! Pravda za višu srednju klasu!
December 30, 201311 yr Srbija je bila nekakav car 2008. Prvo, zato što nije odabrala patriotske stranke 3 meseca nakon što su nam oteli kolevku, a i što ovu osobu nije stavila na čelo prestonice.@leyakeller: jedan moj drug drugom mom drugu: "znaš da se u banjaluci sva imena završavaju na "o" da im ne bi pukle žvale od kiselog kupusa"@leyakeller: 6 litara zejtina, kilo kulena, kanta majoneza dezodorans 24 sata i vozi. potrošačko društvo jugoistočne evrope.@leyakeller: i šta je uopšte "kulen"? (NE ODGOVARAJTE, BLOKIRACU VAS)@leyakeller: na kustendorfu godstuje zaz. ko drugi nego levica za pedikirke.ahahahahahahahaplačem
December 30, 201311 yr U jednom trenutku sam glasao za AMP i iznenadio se što se konačno oko nečega slažem sa Utvarom (mada jeste bio zicer :)), ali kada sam zamislio Bikovića kako iz preporučene pošiljke vadi u zlatno ofarbanog svečanog trofejnog tukana, srce mi je zaigralo, oči se zacaklile i psiha uskočila u oročeno ali intenzivno stanje apsolutnog blaženstva.Ako forum izgubi slobodu, povratiće je, ali ako izgubi kralja™, izgubio je sve!