Jump to content

Tenis 2014

Featured Replies

Ostati u Evropi je relativna stvar, mislim da je svega jedan ili dva dana posle Gštada igrao kvalifikacije u Kortini, to je nekih 600km puta i verovatno bar 6-7 sati vožnje, možda i više. Uglavnom, skupio je solidno bodova za sada da ne mora da misli o ispadanju iz top 1000, sad sigurno ima koju opciju više u planu nego čim se vratio

ima povredu stomačnog mišića

tražio je WC za kvale USO ali nije dobio

Nikola Pilić danas slavi 75. rođendan. Pet Davis-cup titula sa tri različite repstacije :Hail:

Nikola Pilić danas slavi 75. rođendan. Pet Davis-cup titula sa tri različite repstacije :Hail:

Najveći gospodin u tenisu.

Btw, samo da se pohvalim da sam gledao oproštajni meč Nikole Pilića protiv Bjerna Borga...na tv, nažalost. Inače, igran je u Bg, na Partizanovim terenima.

ja ga gledao davnih dana kad je on igrao za reprezentaciju u davis cupu, u nisu. prvi tenis koji sam gledao u zivotu.

jedini ozbiljan tenis koji sam gledao je egzibicija u sarajevskoj "zetri"

monika- meri džo

a ja mislio da sam mator :D 

:D

• Author

Moj prvi tenis uživo je bio Jugoslavija-Australija 2:3 u Splitu

jedini ozbiljan tenis koji sam gledao je egzibicija u sarajevskoj "zetri"

monika- meri džo

Sta bih dao da sam mogao da gledam Moniku uzivo :(

e, bilo je sjajno

monika već bila u naletu, ova pri vrhu, ubile jadne loptice

Moj prvi tenis uživo je bio Jugoslavija-Australija 2:3 u Splitu

Hteo sam da umrem kad je Ostoja izgubio od McNamee-ja, posle onih meč lopti i silnog vođstva. Tu se, valjda prvi put videlo ko će biti Živojinović.

Troicki u polufinalu Komo čelendžera, gužva oko USO pa se izgubio iz vida. I to je došao kroz kvalifikacije, šest pobeda do sada. U drugom polufinalu Bozoljac.