mlatko Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Tipujem na Tsongu. Nole do 1/2-4 finala gdi ispada od Feda
Time Crisis Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Tipujem na Tsongu. Nole do 1/2-4 finala gdi ispada od Feda Nole ne može sresti Feda pre finala :)
Jean-Luc Picard Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Nole da igra sa Fedom i da se svi šutiramo u dupe od sreće. I noletovi i Fedovi navijači
mlatko Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 A šo? Kveri je visperno istrajan. samo da zaigra. Krajinovic noćas u kvalifikacijama
Time Crisis Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Na Kverija ne bih stavio pare ni da igra ATP250
Garnirung Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Da istrolujemo do kraja, možda na Kverija iz 2010. i to kao žešće iznenadjenje. Sad bi i ludi Jang bio bolja opcija za kladjenje
Time Crisis Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Da istrolujemo do kraja, možda na Kverija iz 2010. i to kao žešće iznenadjenje. Sad bi i ludi Jang bio bolja opcija za kladjenje Pa da, bio je on sasvim solidan ranije, ali ove godine je totalni raspad.
Ros Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 a i marinko matosevic je probio led na grand slamovima. mozda uspe sad do samog kraja.
duda Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 ja bih najpre tipovala na congu ostali autsajderi, mrka kapa ako otpišemo ove (za svakoga i postoji razlog da se otpiše) koji su već osvajali slemove, meni tu jedino conga deluje da je u stanju da osvoji ostala mlađarijatm bi se usrala od samog finala
Timmy Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Filip prosao prvo kolo kval za USO. Postavljen je za treceg nosioca. Ima li vesti o Viktoru? Ne vidim da igde igra ove nedelje... Ne znam od cega se odmara.
Time Crisis Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Filip prosao prvo kolo kval za USO. Postavljen je za treceg nosioca. Ima li vesti o Viktoru? Ne vidim da igde igra ove nedelje... Ne znam od cega se odmara. Za sada nisam video ništa, a od čega se odmara, jbg, igrao je nekoliko nedelja zaredom, plus putovanje pošto sigurno nije leteo privatnim avionom, a mislim da je na poslednjem meču imao i mto, mada možda grešim
Timmy Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Odigrao 10 meceva u prethodnih mesec dana. Od cega vecina lagana. A nije mrdao iz Evrope (valjda) i plus je pricao da je spremniji no ikad. Sad se setih da je igrao i neke kvalifikacije 3 meca, pa ovajk broj malo raste. Al ne menja sustinu. Naravno, ako je povredjen, onda je druga prica...
Recommended Posts