Timmy Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Dobi Ana u tri seta posle dosta oscilacija. U 1/4 finalu Svitolina koja igra odlican turnir. Jelena je prosla u dva seta, sledeca protivnica Serena.
Max Morlock Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Srećom, uočio je pravu suštinui problema i dao dobru dijagnozu: Novak: Ne igram kako treba
Pantelija jr Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Mislim da su dobri Englezi upravo za izjave tipa ove Novakove smislili ono "No shit, Sherlock!"
Garnirung Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ne znam čemu pljuc po Robredu. Čovek je odličan igrač na betonu, tj. bio u najboljim danima pre povrede, top 10. Drag je i meni Novak i kapiram da nije bila prijatna prozivka, al da se ne lažemo, taj meč i onaj sa Monfilsom su mu realno muljarske pobede
ubibobi Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Bice Nole pravi vec za US Open,obzirom da se nakon zavrsene karijere racunaju iskljucivo Grend slemovi,misljenja sam da sve ide svojim tokom...
Max Morlock Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ako u prvom / drugom kolu dobije Benetoa / Šardija, možda dogura i do 3. kola na USO gde će ga počistiti neko od ostalih francuza ili španaca (sans Nadal)...
Mil@n Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Neka, neka, krenuće i ostali sa tura da se žene, pa će Nole u renesansu...
Mil@n Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ili je sam rekao aj da ja krenem među prvima, pa sam miran kada krenu ostali...
duda Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) tenis je vrlo zajeban sport u kom to još sportu sportista mora tokom cele godine da bude na top nivou ? i onda, to mogu samo fanatici a fanatici ovog sporta su i rafa i fed i novak, ali novak možda malo manje (onomad su me ovde maltene razapeli zbog te tvrdnje, a ja pod tim ne mislim ništa loše, nego samo da normalno ljudisko biće sa raznolikim socijalnim i inim potrebama ne može da mlati po onoj loptici 24/7/12/xy) on da je moj sin ja bih se već debelo zabrinula pa dečko je godinama u vrhu ne mogu ni da zamislim koja su to odricanja tako da, meni je to sasvim normalno da dođe do zasićenja u nekom momentu neka se ne ljute fedovi navijači, cenim ja njega kao igrača maksimalno, ali ponekad mi se učini da je on na drugoj strani negde ipak zakinut, te može tako da bude posvećen jednoj jedinoj stvari u životu ed. o rafi neću ni da pričam na tu temu, on mi na momente deluje potpuno sumanuto sa tom voljom i željom za pobedama Edited August 15, 2014 by dùda
ubibobi Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ladno su ga naterali da se ženi A tek kad ga nateraju da pravi blizance...i to u seriji
Timmy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ako u prvom / drugom kolu dobije Benetoa / Šardija, možda dogura i do 3. kola na USO gde će ga počistiti neko od ostalih francuza ili španaca (sans Nadal)... Realno, ako bi morao da igra kvalifikacije, nema sanse da bi ih prosao. To bi znacilo 3 vezane pobede, sto on nikako ne bi mogao da ostvari.
bergasa19 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Iz ova četiri meča jedini zaključak je da je kasno krenuo sa pripremama i da još radi na snazi, jer on jednostavno ne može jako da udari lopticu, a da ne pričamo o bekhend paraleli koja je pokazatelj da ima manjak treninga sa lopticom. Plus mu je drugi servis tragičan.
Pantelija jr Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 tenis je vrlo zajeban sport u kom to još sportu sportista mora tokom cele godine da bude na top nivou ? i onda, to mogu samo fanatici a fanatici ovog sporta su i rafa i fed i novak, ali novak možda malo manje (onomad su me ovde maltene razapeli zbog te tvrdnje, a ja pod tim ne mislim ništa loše, nego samo da normalno ljudisko biće sa raznolikim socijalnim i inim potrebama ne može da mlati po onoj loptici 24/7/12/xy) on da je moj sin ja bih se već debelo zabrinula pa dečko je godinama u vrhu ne mogu ni da zamislim koja su to odricanja tako da, meni je to sasvim normalno da dođe do zasićenja u nekom momentu neka se ne ljute fedovi navijači, cenim ja njega kao igrača maksimalno, ali ponekad mi se učini da je on na drugoj strani negde ipak zakinut, te može tako da bude posvećen jednoj jedinoj stvari u životu ed. o rafi neću ni da pričam na tu temu, on mi na momente deluje potpuno sumanuto sa tom voljom i željom za pobedama to je to, otprilike. Novak je jednostavno u neznatno vecoj mjeri normalno ljudsko bice, a u neznatno manjoj manijakalno posvecen i vjecito gladan uspjeha kao druga dvojica na samom vrhu. i to je potpuno shvatljivo, s cisto ljudske strane. ali s navijacke je izvor razocaranja i frustracije, bar za mene. jebiga, u mom navijanju nema mjesta za racio, ja hocu da "moji" pobijede uvijek i svuda! samo sto to, eto, ne moze... :(
Recommended Posts