Jump to content

Tenis 2014

Featured Replies

Bilo je negde da odmara Viktor. A cini mi se da sam pre par dana procitao i da se Filip nesto lakse povredio pa presckace ovonedeljni planiranai celendzer.

Ana nocas rutinski protiv Kirstee. A ona i Jelena se na turniru nadmecu za 9.poziciju na listi. Koja vise dogura bice deveta pred Uso. Osim ako Azarenka ne osvoji, onda borba za deseto mesto. Ana u 1/8 igra sa Busard, pa sa Kvitovom. Jelena na Penetu, pa Radvansku.

Edited by Timmy

Nego, sta se desava sa Tipsarevicem? Vec dugo ne igra.

Na svadbu je dosao sa stakama.

A nikad necu zaboraviti kad se povredio i morao da odustane od igranja u Dejvis kupu (prvi put posle mnogo godina, bukvalno prvo preskakanje) koliko ga je stoka pljuvala po komentarima na sajtovima kako folira, kako je sisa i sl.. I evo, covek mesecima ne igra od tog foliranja... Bas ume nas covek da bude olos.

• Author

Još uvek se oporavlja od operacije.

To se bas oduzilo. Steta.

• Author

Conga se raspao u prvom setu 1:6

Conga se raspao u prvom setu 1:6

Očekivano

• Author

Južni se baš trudi da se raspadne

Nije Južni bio toliko dobar, koliko je Conga bio loš. Mada, to je bilo očekivano posle Toronta, čovek se skroz istrošio i fizički i psihički.

očekivano

conga se čuva za us, tu ga se treba paziti

Ocekivano stvarno. Conga nije mogao da se tako brzo vrati posle one titule. Psihicki se ispraznio i cao. U prvom setu bukvalno nije mogao da se sastavi.

Simon uzeo set :isuse:

Sent from my ZP990+ using Tapatalk

Djokovic je opet u svom Dojkovic izdanju... :isuse:

Prosto je nevjerovatno kako se na 4-2 u drugom setu iskljucio i cekao da Simon sam sebe dokusuri. Sve boljke su i dalje tu, w. nije nista rijesio

'Ladno će da izgubi ovo bijednik... :isuse:

3.68 kvota na Simona u Meridianu. :huh: