August 10, 201410 yr federer je favorit samo zato sto se tako zove. po prikazanoj igri do sad conga mnogo bolji. Prikazana igra u njegovom slučaju ne znači ništa, jedan dan može da odigra super, sutradan već očajno.
August 10, 201410 yr Prikazana igra u njegovom slučaju ne znači ništa, jedan dan može da odigra super, sutradan već očajno. ne znam, slozio bih se sa tobom inace, ali na ovom turniru conga stvarno pegla sve redom i to ne zato sto ovi igraju lose. ne verujem da fed moze ovo da dobije.
August 10, 201410 yr Gledao sam Congu i sinoc i preksinoc. I stvarno je dobar. Al to svakako nije dovoljno da se smatra favoritom protiv 1 Federera. Evo i kladionice se slazu :d
August 10, 201410 yr I dalje ne razumem kako ova Radvanska prolazi ovako smotana, cela njena karijera je za mene totalna misterija.
August 10, 201410 yr I dalje ne razumem kako ova Radvanska prolazi ovako smotana, cela njena karijera je za mene totalna misterija. ja imam utisak da je taj reket veci i tezi od nje cele..ali valjda izludi protivnice tim silnim i neprestanim vracanjem loptice..
August 10, 201410 yr Drago mi je zbog Conge, zaslužio je, još odavno, da ima još neki masters. Federer neka pati, drugo finale zaredom gubi. Edited August 10, 201410 yr by Arkadija
August 10, 201410 yr nema federer sta da pati, danas nije imao nikakvu sansu. oduvao ga conga. e da, bravo za congu.