nenad Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 nendad je ovaj put potpuno u pravu. i corava koja zrno ubode. :)
Nesh Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Federer je favorit zato sto sam ja igrao na Congu. :D Kvota 2.70.
Time Crisis Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 federer je favorit samo zato sto se tako zove. po prikazanoj igri do sad conga mnogo bolji. Prikazana igra u njegovom slučaju ne znači ništa, jedan dan može da odigra super, sutradan već očajno.
nenad Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Prikazana igra u njegovom slučaju ne znači ništa, jedan dan može da odigra super, sutradan već očajno. ne znam, slozio bih se sa tobom inace, ali na ovom turniru conga stvarno pegla sve redom i to ne zato sto ovi igraju lose. ne verujem da fed moze ovo da dobije.
Timmy Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Gledao sam Congu i sinoc i preksinoc. I stvarno je dobar. Al to svakako nije dovoljno da se smatra favoritom protiv 1 Federera. Evo i kladionice se slazu :d
Zli Gli Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 I dalje ne razumem kako ova Radvanska prolazi ovako smotana, cela njena karijera je za mene totalna misterija.
renne Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Kad će Visković prestati da ga zove Rodžer
ivy Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 I dalje ne razumem kako ova Radvanska prolazi ovako smotana, cela njena karijera je za mene totalna misterija. ja imam utisak da je taj reket veci i tezi od nje cele..ali valjda izludi protivnice tim silnim i neprestanim vracanjem loptice..
Arkadija Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 (edited) Drago mi je zbog Conge, zaslužio je, još odavno, da ima još neki masters. Federer neka pati, drugo finale zaredom gubi. Edited August 10, 2014 by Arkadija
nenad Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 nema federer sta da pati, danas nije imao nikakvu sansu. oduvao ga conga. e da, bravo za congu.
Recommended Posts