Timmy Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 I Jelena izgubila od ove Amerikanke. Ostao nam još Zimonja. Ja mislim da ce Marej da osvoji.
duda Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 dok sam jutros peglala (na jeftinu struju ) gledala reprizu meča venus-kerber dakle :ziga: za obe koje je to prangijanje bilo, atp da se ne postidi statistika ne govori puno o meču, zato što su se neke veoma snažne, duge i iscrpljujuće razmene završavale greškama što je i očekivano venus me jako pozitivno iznenadila, sa 34 je imala snage za ovakav meč, znači radila je na kondiciji i u ovim godinama, bolja je kondiciono nego pre 6 godina npr sećam se njenog meča sa jelenom iz tog vremena, u trećem setu je disala na škrge i generalno je za nju važilo pravilo da su joj male šanse kada je neko dotera do trećeg seta međutim, ipak je bila crknuta na kraju, verujem da će to biti presudan faktor protiv navaro
ivy Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 :( mrzim te američke turnire kad pola mečeva ne mogu gledam
Čutura Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 vica izgubio od veica, teze ce ovo ici nego sto sam se nadao, povratak u vrh liste tojest..
Jean-Luc Picard Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Nema on još kondiciju potrebnu da igra nekolko nedelja za redom.
Tsai Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ne znam sta je Novaku trebalo da se onako blamira u Torontu. Mislim, iz aviona se videlo da se steka za naredna dva turnira. Samo mi nije jasno zasto jednostavno nije otkazao Toronto. Zreb za Sinsi nije los uopste.
Timmy Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Zreb sličan kao u Toronru, al ipak dosta laksi. U 1/8 i 1/2 finalu isto Conga i Vavrinka. Samo u prvom kolu Simon umesto Momfisa i u 1/4 Ferer umesto Mareja.
bergasa19 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Na kraju rutinske pobede Conge i Federera. Jebeni vatromet su mu priredili za rodjendan.
Timmy Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Conga dobar. Sazreo je dosta kao igrac. Bice veceras zanimljivo finale... Zimonja ispap u polufinalu
nenad Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 po svemu do sada prikazanom conga veceras favorit. fed osim cilica nije imao ozbiljnog protivnika do finala.
Tsai Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Naravno da će Federer osvojiti. Conga odvali Novaka, Mareja i Dimitrova, a Lignjoslav igra sa kvalifikantima do finala i onda osvoji. Kolko me nervira to, a nije prvi put.
Timmy Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Federer je svakako favorit, ali nece biti veliko iznenadjenje ako Conga dobije.
nenad Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Federer je svakako favorit, ali nece biti veliko iznenadjenje ako Conga dobije. federer je favorit samo zato sto se tako zove. po prikazanoj igri do sad conga mnogo bolji.
Recommended Posts