Max Morlock Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ma jebe se njemu, toliko je očigledno... Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Arkadija Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ma jebe se njemu, toliko je očigledno... Sent from my ZP990+ using Tapatalk baš tako, ovo je dalo novu dimenziju pojmu kurcobolja
Max Morlock Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Sad ozbiljno, sramota je ovo što radi... Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Garnirung Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Tomi car ^_^ Ajmo preokret. nije što sam stavio koji dinar na njega, al volim fajtere edit: a što se tiče Novaka, možda da je bio nešto lakši žreb, bi se iscimao da odigra ljudski. ovo je tankovao za sve pare Edited August 7, 2014 by Garnirung
bergasa19 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Meni se svidja ovo ispadanje. I neću se mnogo potresti ni ako ne uzme Sinsinati, samo nek uzme USO i ja zadovoljan.
Garnirung Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Mislim da je i njemu to fokus. Moguće da ako bude malo bolji žreb u Sinsiju, da će da nagazi jer mu ipak fali taj Masters, ali ne verujem da će da se satire. Sa Wta strane, gledah pre neko veče onaj raspad Bušar, sasrao je pritisak, pa su i ona i Kirgios imali humble pie za marendu. A danas Rodžers izgubi od Karoline sa jednim gemom :0.6: Pa kako jbt? Ana se primila na renking kao da je junior. Umesto da preskoči turnir, kad je već jebe kuk i zaleči se, ona jurca siću poene. i to još Rodžers kup, koji bi trebala elegantno da napušava ko Serena Indian Vels.
Timmy Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Nisam gledao, al me ne iznenadjuje rezultat Djkovica. Sinoc je video da trenutno nije na maksimumu. Danas igra sa ludim Congom, sutra u 1/4 finalu na Mareja... Probao malo danas i otaljao mec. Nije mnogo sportski, ali mi razumljivo. Nek se dobro spremi za Sinisinati i USO.
bergasa19 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Super meč igraju Federer I Ćilić koji je spasio gomilu meč lopti i na kraju izjednačio u taj brejku. Inače ako prodje Ćilić mi je favorit za osvajanje Toronta.
Jean-Luc Picard Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Karla je odlična igračica, tehnički. Ona ima problem u glavi i fale joj malo fizikalije.
Recommended Posts