Yoda Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) Nije ni cirkus ni jeziv meč nego očekivan. Monfis hteo da hvata Novaka u kontraritmu, omamljenog od svadbe, umalo da uspe. Edited August 6, 2014 by Yoda
Time Crisis Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Troicki dobio u tri seta, morao da spasava meč loptu, ali pobeda se računa. :)
Cash Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Ja ne znam sto joj je to potrebno. Ako si povredjen onda odmaraj i ne brukaj se protiv nekih levih teniserki. Uzas, nadam se da ce biti bolje na USO. Jeli bre Timmy kolko Azarenka brani bodova od prosle godine iz Roger cupa. Edited August 7, 2014 by Cash
bergasa19 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Šta uradi osvajanje grend slema jadnom Vavrinki.
Arkadija Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Šta se desilo Vavrinki? Posle Australije i pobede ko da se resetovao u mod od pre 5-6 godina kada gotovo niko nije ni znao da on postoji kao igrač.
Max Morlock Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ili je rano odustao od seta ili je stepen qrcobolje stvarno kapitalan... Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Arkadija Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Već je 6:2 za Congu Lepo sam rekla juče da je nezasluženo pobedio Monfisa
Recommended Posts