Jump to content
IGNORED

Tenis 2014

renne

Recommended Posts

Posted

Ovo za dupe vs. sise necu ni da komentarisem, samo cemo se posvadjati bezveze  <_<

neću ni ja više. samo da kažem da se ne bi posvađali bezveze već ipak oko 1 esencije.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

307

• Timmy

226

• Max Morlock

153

• Arkadija

133

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kakav preokret Bojane, sa 1:4 na 6:4

:Hail:

Posted

Organizatori Kicbila su najavili da će Viktor dobiti WC ali su se ipak odlučili za Zvereva, nakon što je ovaj izgubio prvo kolo u Umagu.

Posted

Gledao sam Zvereva u Umagu i ne mogu reci da sam nesto impresioniran, a i ponasanje ne terenu mi je bilo malo prepotentno.

Posted

Turnir u BL ima veci nagradni fond i donosi nesto vise ATP poena od ovog u San Marinu, tako da se mozda i prijavi.

Posted

Bojana izgubila finale.

Al nije ni ovih 180 bodova za bacanje i skocice solidno na listi.. A sad se moze nadati i da udje medju 32 do USO. To bi joj dosta olaksalo nastavak sezone.

Posted

Viktor juce i danas prosao kvalifikacije za celendzer u Kortini. Na tom turniru Krajinovic 7.nosilac.

Posted

Sutra ANA na STanfordu protiv Lisicki. Da vidimo na sta lici ANA pod novim trenerom. :)

Posted

Pa gde opet Lisicki :isuse: Ajd kad na vecim turnirima igraju u 1/8 finala, za to bude 1/4 sansi zbog zreba. Ali sad je Ana od 24 nenositeljke izvukla bas Lisicki u prvom kolu.

A sa aspekta osvajanja bodova - koliko je na ovom turniru teze doci do npr. polufinala i uzeti 180 bodova, nego sto je Bojani bilo prosle nedelje na 12 puta manjem turniru doci do finala i osvojiti isto toliko.

U Stanfordu je Ana kao 11.ta na listi tek 7ma nisiteljka, a Bojana je kao 40ta bila 5ta nositeljka. Pa onda cudi sto vecina trci na ove vece turnire.

Posted

Ana ce pobediti sutra ali tek nakon toga slede muke, vec u 1/4 je ceka Serena :D