Time Crisis Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Pre meča ozbiljno mislio da stavim nešto para na Kamkea, bilo 1.95 ili tako nešto, posle prvog seta se mislim, ala sam glup što sam propustio, kad ono međutim :D Odličan Zverev :)
Zli Gli Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ja sam ga pratio i gledao na manjim turnirima ali moram priznati da nisam zapazio neki poseban talenat, kao sto jesam u slucaj Tiema. Visok, jako mrsav, izgleda mi kao neki hipik, mada sam tek danas provalio da ima 17 godina. Car.
Time Crisis Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Troicki uspeo da dobije WC u Gštadu, prvo kolo protiv Thiema. :) http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=19&nav_id=878707
Time Crisis Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Pobedio, dobar meč za njega, nije se skenjao kada je dvaput gubio u prvom setu i posle u TB-u, svaka čast.
reg Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 (edited) Nisam znao gde tacno da stavim... Prominent British tennis reporter [Neil Harman - The Times] admits to plagiarism Unforced Errors Edited July 24, 2014 by reg
Time Crisis Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 (edited) Odličan, odličan Viktor, doduše Golubev nije baš nešto; uglavnom obezbedio je plasman negde oko 600-og mesta, a sad ćemo videti koliko je spreman za nešto ozbiljnije, u sledećem kolu najverovatnije protiv Verdaska. Edited July 24, 2014 by Time Crisis
Zli Gli Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 (edited) Tesko da ce protiv Verdaska, Struf ga trenutno razbija i sve su prilike da ce dobiti. Nego, jedno pitanje. Gledam ovog Pabla Kuevasa u zadnjih mesec-dva na raznim manjim i srednje jakim turnirima i covek opasno razbija na sljaci. Jel on imao neke teze povrede u karijeri ili sta? Nemoguce mi je da mu je najbolji plasman u singlu 45. mesto, a trenutno je 60. ili tako nekako. Opeglao je Verdaska i mnogo jake igrace u zadnje vreme, ima solidan servis, iznenadjujuce cesto izlazi na mrezu i poentira iz voleja, pogotovo kad spasava brejk lopte. psihicki je uzasno jak (nedavno je razbio Zoao Souzu nesto tipa 6:2 6:1 u mecu koji je mogao biti totalno egal, nego je iznervirao lika nevidjenom smirenoscu u kriticnim situacijama), ma sve ima covek. Voleo bih da ga vidim protiv nekih od top igraca, mislim da bi imao sta da pokaze. Nadjoh odgovor, s kraja 2011. godine: After losing in first round of Roland Garros, Cuevas did not play on tour for two years due to injury. Edited July 24, 2014 by Zli Gli
Tinman Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Zli ti ne pominjes da je Vojislava opet usla u glavni zreb u Egiptu i pobedila (opet) izvesnu Bruzzone (drugi nosilac) i prosla u 2 kolo.
Recommended Posts