Mil@n Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Fondacija će mu sigutno imati neke akcije, a to su onda milioni već.
189- Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 od danas nolo vodi 12:9 u finalima protiv rafe, u finalima na sljaci samo 5:4 za rafaela nerealna statistika novaka kad se ima u vidu protiv koga je to uradio. npr. rafa protiv 'goata' ima 14-6 u finalima. 10-2 u finalima na sljaci. (ako sam dobro izracunao sad na brzaka)...
harper lee Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Nesto razmisljam, koliko ce nam faliti ovi njihovi mecevi kad obojica odu u penziju. Intenzitet tenisa koji njih dvojica pokazuju u svojim najboljim medjusobnim mecevima ce biti nedostizan godinama i godinama nakon sto oni okace reket o klin.
Ros Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Nesto razmisljam, koliko ce nam faliti ovi njihovi mecevi kad obojica odu u penziju. Intenzitet tenisa koji njih dvojica pokazuju u svojim najboljim medjusobnim mecevima ce biti nedostizan godinama i godinama nakon sto oni okace reket o klin. to isto rekoh zeni juce kad smo gledali. koga cemo gledati za 5-6 godina? mozda se pojave neki likovi, ali sumnjam
April Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Nesto razmisljam, koliko ce nam faliti ovi njihovi mecevi kad obojica odu u penziju. Intenzitet tenisa koji njih dvojica pokazuju u svojim najboljim medjusobnim mecevima ce biti nedostizan godinama i godinama nakon sto oni okace reket o klin. Kao Borg i Mekinro. Samo što oni nisu bili vršnjaci i jedva su par godina bili konkurenti. Ovo je rivalitet koji će se teško ponoviti uskoro. A najbolje tek dolazi. Ima da pršti sve.
Tinman Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Zamolio bih dobre ljude da mi posalju linak gde bih mogao skinuti mec zato sto juce nisam bio u prilici.
Zli Gli Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Takodje. Moze i linak za gledanje, ne mora da se skida.
Nesh Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Upravo ide repriza na Sportklubu 1. Prvi set, 3:1 za Nadala.
Zli Gli Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=MtiJNSYVLqA Nadjoh ovo, sasvim je posluzilo.
nenad Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Nadam se da je ovo dovoljno da se zagasi jedan od najjadnijih topika na forumu. Ako je nekada i bilo nekome smešno da se sprda sa njim do sada, možda sad mogu malo da mu se skinu sa kurca. da nisi malo preozbiljno to shvatio? taj topik koji spominjes ionako nije namenjen novaku vec vama koje to nervira. nisu hasler i filipenko umobolni bolidi, samo vole da se sprdaju. bravo za novaka i donaciju.
Nesh Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 (edited) http://youtu.be/YskqvyX1W7M Edited May 26, 2014 by Nesh
Timmy Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Kad se vraca Troicki? Cini mi se da je nede u ovo vreme kaznjen prosle godine. Jel on uopste trenira, jel planira da se ozbiljno vraca? Video sam ga par puta u gradu poslednjih meseca, a ja se ne krecem u blizini teniskih terena...
Recommended Posts