April Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Što ja mrzim tenis koji igra Raonić. Opali sivonjo, pa ako uđe, uđe.
koksy Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Što ja mrzim tenis koji igra Raonić. Opali sivonjo, pa ako uđe, uđe. +1 ali ipak je za koplje ispred neprikosnovenog šampiona u ovoj disciplini Ive Karlovića. Miloš bar ume da odigra nešto u polju.
April Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 +1 ali ipak je za koplje ispred neprikosnovenog šampiona u ovoj disciplini Ive Karlovića. Miloš bar ume da odigra nešto u polju. Apsolutno da. Zato me toliko i nervira, jer ume da igra tenis, a igra ziheraški za sve pare. Odvratno.
Zli Gli Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ne kontam, kako biste vi igrali sa 2m i topovskim servisom?
koksy Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ne kontam, kako biste vi igrali sa 2m i topovskim servisom? pa jebiga, verovatno bih probao da mu ga malo dam i po nekoj tehnici. ovako (govorim o Karloviću), ako ga ide servis - siguran je da igra tajbrejk. ako ga stane samo u jednom gemu, sjebo je set. mislim, jeste to u okvirima pravila ali prilično smarački za gledati. govorimo o takozvanoj lepoti igre.
Timmy Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ne znam kako bih igrao da sam takav, al znam da sam kao gledalac juce pomislio da bi zbog dobrobiti tenisa trebalo napraviti posebno takmicenje za Raonica, Karlovica, Iznera i slicne... Mnogo bre ruzan tenis za gledanje. U odnosu na njihove meceve, mecevi JJ deluju kao melem za oci. Razumem da ima ljudi ko ce da osude ovakvo misljenje, al jbga, pricam iskljucivo kao tv gledalac kojeg nervira to sto vidi.
burekdzija Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Ne kontam, kako biste vi igrali sa 2m i topovskim servisom? Bavio bih se nekim drugim sportom, npr: Edited May 18, 2014 by burekdzija
Zli Gli Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Ne bi mogao Raonic da ponese ove jadne svinje, nije radio hiljade i hiljade sklekova i trbusnjaka i deluje prilicno slabasno za ovako nesto... Sta znam, ja mislim da je prilicno limitiran time sto je krakat i otprilike igra ono sto mu visina dozvoljava, cak mi je cudno sto nije vise u fazonu servis-volej igre. A da nije zanimljivo za gledanje, nije :D Edited May 18, 2014 by Zli Gli
Timmy Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Bravo za Zimonju i Nestora. Vezase 2 masters titule u 7 dana
Max Morlock Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Uze Nadal 1. set al ne bih ja još otpisao Noleta... Sent from my iPhone using Tapatalk
Max Morlock Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Od polovine prvog seta imam osećaj da kakvu god glupost Nole da napravi, Nadal ovo ne može da dobije... Sent from my iPhone using Tapatalk
Zaz_pi Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Opet ista greska kao i prosle godine na nekoliko turinira. Umesto da napravi dupli brejk i prelomi sada je verovatno gotov.
Recommended Posts