keitel Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 rafa jako los, i danas i celu ovu sezonu na sljaci. mogao bi vrlo lako neko da omasti rg, ja tipujem na vavu. Nadal je loš cijele sezone, jedino što u žrijebu ima gomilu igrača koji su kroz karijeru stekli toliko kompleksa da ga ne bi savladali ni kada bi igrao u invalidskim kolicima. Pa u Madridu su mu najteži protivnici Monako i Berdih koji ga gledaju kao hodajuće božanstvo.
Nesh Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Gledao sam deo treceg seta. Izgledalo je kao da na Sardijeve osvojene poene ne aplaudiraju ni iz njegove loze.
zoki Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 (edited) Kakav je poen odigrao Šardi na Rodžerovu meč loptu, svi u publici zaćutali.. Edited May 14, 2014 by zoki
Arkadija Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ja sam gledala treći set. Šardi je pobedio zasluženo,a ne bi bilo naopako i da je pobedio Federer. Bilo je nekoliko predivnih poena, uz vetar koji je duvao orkanski.
mlatko Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 ali puko ko zvečka, sutra će Južni da forsira kombinaciju dijagonala-paralela-dijagonala-dropšot
189- Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 dakle posle serene pala i sarapova. alosa sezona za anu do sada.
Timmy Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 ali puko ko zvečka, sutra će Južni da forsira kombinaciju dijagonala-paralela-dijagonala-dropšot Nije uopste puko ko zvecka vec je odigrao fenomelan mec od preko 3 sata sa jednim Nadalom. Bas si mlatko Ne gledah Anu, ja milslio da igraju nesto kasnije... pogledam sad kad ono :o Mislio sam da ce Sarapova da je odvali, jer joj uopste ne lezi poslednje vreme. Koja li je kvota da sutra puca 6:X 6:0 ko god da je protivnica, nisam gledao kostur..
Recommended Posts