Jump to content
IGNORED

Tenis 2014

renne

Recommended Posts

Posted

rafa jako los, i danas i celu ovu sezonu na sljaci. mogao bi vrlo lako neko da omasti rg, ja tipujem na vavu.

Nadal je loš cijele sezone, jedino što u žrijebu ima gomilu igrača koji su kroz karijeru stekli toliko kompleksa da ga ne bi savladali ni kada bi igrao u invalidskim kolicima. Pa u Madridu su mu najteži protivnici Monako i Berdih koji ga gledaju kao hodajuće božanstvo.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

307

• Timmy

226

• Max Morlock

153

• Arkadija

133

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako stoje stvari, svi slemovi su up for grabs

Posted

Jbg, kraj za Keija. Steta zbog povrede, imao ga je

Posted

Gledao sam deo treceg seta. Izgledalo je kao da na Sardijeve osvojene poene ne aplaudiraju ni iz njegove loze.  :huh:

Posted (edited)

Kakav je poen odigrao Šardi na Rodžerovu meč loptu, svi u publici zaćutali.. :Hail:

Edited by zoki
Posted

Ja sam gledala treći set. Šardi je pobedio zasluženo,a ne bi bilo naopako i da je pobedio Federer. Bilo je nekoliko predivnih poena, uz  vetar koji  je duvao orkanski.

Posted

ali puko ko zvečka, sutra će Južni da forsira kombinaciju dijagonala-paralela-dijagonala-dropšot

Posted

Ana izdominirala protiv vriskalice

Posted

i to je bas igrala tenis

cuda se desavaju

Posted

dakle posle serene pala i sarapova. alosa sezona za anu do sada. 

Posted

ali puko ko zvečka, sutra će Južni da forsira kombinaciju dijagonala-paralela-dijagonala-dropšot

Nije uopste puko ko zvecka vec je odigrao fenomelan mec od preko 3 sata sa jednim Nadalom. Bas si mlatko :isuse:

Ne gledah Anu, ja milslio da igraju nesto kasnije... pogledam sad kad ono :o  :Hail:  Mislio sam da ce Sarapova da je odvali, jer joj uopste ne lezi poslednje vreme.

Koja li je kvota da sutra puca 6:X 6:0 ko god da je protivnica, nisam gledao kostur..