April 19, 201410 yr "sta bi bilo..." a sve bi bilo bolje da si zacepio, jebo te tvoji komentari ljigavko baksuzni odvratan lik
April 19, 201410 yr Baksuz godine. Nebitno, u tom stanju svakako ne bi imao šanse u sutrašnjem finalu čak i da je nekim čudom pobedio danas.
April 19, 201410 yr Vjerovatno bi predao početkom drugog da je bilo ko drugi bio s druge strane mreže. Zvuči nestvarno, ali Federer pobjedom sutra preuzima prvo mjesto u trci.
April 19, 201410 yr Nebitno, u tom stanju svakako ne bi imao šanse u sutrašnjem finalu čak i da je nekim čudom pobedio danas. Naravno da nije izgubio zbog Viškovića, ali meni je neverovatno onakvo džinksovanje. Kao kada bi pre izvođenja penala viknuo gol.
April 19, 201410 yr slično je bilo i na Sky Sportu... na 40-0 nešto su rekli u smislu posle propuštenih set lopti ovakav ekspresan gejm je trebao Noli. mislim da je i on sam u tom trenutku shvatio da će teško pobediti danas i pukli onih 5 poena Rođe
April 19, 201410 yr Ja sam kriv, prvi put u životu optimista Izgleda da je do tebe. Ja odigrao na Federera, ali nije pomoglo. <_< Da zlo bude vece, nisam uzeo ni pare. Obori me West Ham. Edited April 19, 201410 yr by Nesh
April 19, 201410 yr Novak vuče ovaj problem već dve nedelje, bilo je pitanje da li će uopšte igrati danas, da je neki drugi meč i turnir u pitanju, verovatno da ni ne bi.
April 20, 201410 yr Wawa pomalo samleo Federera opet na mestu gde ga je pre 5 godina jedini put pobedio. Tie.break u drugom setu je dokazao da je Wawa mentalno sve jači
April 22, 201410 yr Jelena konacno uze set. Spasene 4 mec lopte, a iskoristila 8. set loptu. 1:1 sa Monom Bartel. Edited April 22, 201410 yr by Nesh