Jump to content

Tenis 2014

Featured Replies

Ni ja ne vjerujem u to, ali nebitno. Poenta je da bilo kakve psihološke igrice Novaku nisu potrebne jer je trenutno bolji igrač. Stvar je jedino oko pritiska koji će u Parizu biti ogroman, ali mislim da je stvarno došao momenat kada može da se izbori sa tim.

kako, zašto? :blink: pobedila je 303. igračicu sveta, jeste da je njen najbolji rezultat ali nazvati istorijskim kad ti se kockice poklope na nekom turniru :isuse:

Novine po običaju preteruju, bombastični naslovi su uvek u modi.

sad je prvi put gledam, servira mala ko venus pre petnaest godina, pet asova u prva dva sevis gema :D

al morace ozbiljno da poradi na kretanju 

imace servis za 2. set. ako se vrati zdrava sa med tretmana. pala nesto malo ali mislim da nije strasno. ima igru da pobedi

Edit1

pritisnula lepo, 2:0 u trecem setu :)

edit2

pa dobro, nije ni cudo razlika u godinama (23) pocinje da se oseti

3:1 samo da mirno odservira do kraja

Edited by mlatko

Jaka™ Jaksiceva  :ziga:

Jovana u finalu :)

Ona je do sada u karijeri zaradila nepunih 80K$, a na ovom turniru cak 55K. To ce joj sigurno olaksati nastavak karijere, jer joj je sigurno jako tesko da kao 130 i neka uspeva da izdrzava samu sebe. Posle ovog turnira ulazi medju 100 i sve ce dosta drugacije izgledati. Samo da nastavi ovako.

Sad cekamo Anu za srbsko finale, prvo posle 100 godina,

• Author

Pobedi i Ana

Posle ovog turnira ulazi medju 100 i

Ceniš da dobija Anu? Aj, nadamo se..

Ja baš i ne, djevojka je užasno antipatična, a iz nekog razloga mediji joj daju veoma jak publicitet.

meni baš simpatična onako opičena