keitel Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Ni ja ne vjerujem u to, ali nebitno. Poenta je da bilo kakve psihološke igrice Novaku nisu potrebne jer je trenutno bolji igrač. Stvar je jedino oko pritiska koji će u Parizu biti ogroman, ali mislim da je stvarno došao momenat kada može da se izbori sa tim.
Далибор Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Jovana Jakšić već je napravila istorijski uspeh plasiravši se među osam najboljih na WTA turniru, ali se ona potrudila da za manje od sat vremena, 6:3, 6:0, ode korak dalje i preko američke teniserke Julije Boserup izbori polufinale Montereja.
mlatko Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Jovana Jakšić već je napravila istorijski uspeh plasiravši se među osam najboljih na WTA turniru, ali se ona potrudila da za manje od sat vremena, 6:3, 6:0, ode korak dalje i preko američke teniserke Julije Boserup izbori polufinale Montereja. kako, zašto? pobedila je 303. igračicu sveta, jeste da je njen najbolji rezultat ali nazvati istorijskim kad ti se kockice poklope na nekom turniru
Time Crisis Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 kako, zašto? pobedila je 303. igračicu sveta, jeste da je njen najbolji rezultat ali nazvati istorijskim kad ti se kockice poklope na nekom turniru Novine po običaju preteruju, bombastični naslovi su uvek u modi.
Čutura Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 sad je prvi put gledam, servira mala ko venus pre petnaest godina, pet asova u prva dva sevis gema :D
mlatko Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) imace servis za 2. set. ako se vrati zdrava sa med tretmana. pala nesto malo ali mislim da nije strasno. ima igru da pobedi Edit1 pritisnula lepo, 2:0 u trecem setu :) edit2 pa dobro, nije ni cudo razlika u godinama (23) pocinje da se oseti 3:1 samo da mirno odservira do kraja Edited April 6, 2014 by mlatko
Timmy Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ona je do sada u karijeri zaradila nepunih 80K$, a na ovom turniru cak 55K. To ce joj sigurno olaksati nastavak karijere, jer joj je sigurno jako tesko da kao 130 i neka uspeva da izdrzava samu sebe. Posle ovog turnira ulazi medju 100 i sve ce dosta drugacije izgledati. Samo da nastavi ovako. Sad cekamo Anu za srbsko finale, prvo posle 100 godina,
werbatim Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Posle ovog turnira ulazi medju 100 i Ceniš da dobija Anu? Aj, nadamo se..
keitel Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ja baš i ne, djevojka je užasno antipatična, a iz nekog razloga mediji joj daju veoma jak publicitet.
Recommended Posts