Arkadija Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ja mislim da je Marej upravu. Novak je lopticu udario sa druge strane mrežice. Lepo se vidi. Hvala sudiji što misli drugačije
Tinman Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Rutina, Murray se potrudio da izgubi. Cini mi se da se ove stvari nisu desavale dok je Lendl bio sa njim. Novak, jako dobar. :)
Arkadija Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Novak je, takoreći, demolirao Mareja. Igrao kao nekada. Čak je odmah iskoristio meč loptu :D
Max Morlock Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Jbg, ajde jednom nek nešto bude i u Noletovu korist ;) Na stranu to, odigrao je odlično, i koliko god Mari bio u nekim trenucima spektakularan, Novak je potpuno hladne glave imao odgovor ako ne odmah a ono u sledećem gemu :)
duda Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 carski odigran gem za mec A pralica se veceras nalupao za sve pare
Čutura Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 odlican novak, poslednji put je ovako igrao na wtf-u. kako snajka navija :0.6:
Nesh Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Da Murray uzme set 1.90. Ajd ucinicu Djokovicu i odigrati. :D Rutinski. <_<
gone fishing Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 pobeda na jedvite jade, smarej još nije došao do pune forme niti će do w, adopada mi se što je roviti škot bio ravnopravan protivnik djokeru, tek će biti gadan na letnjoj betonskoj turneji - ali ajde neka bude da je vetar omeo djokera -_-
duda Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) u poslednjih par gemova nas je novak potsetio kako on ume da igra tenis dakle, poezija za gledanje pobeda na jedvite jade, smarej još nije došao do pune forme niti će do w, adopada mi se što je roviti škot bio ravnopravan protivnik djokeru, tek će biti gadan na letnjoj betonskoj turneji - ali ajde neka bude da je vetar omeo djokera -_- ja se slažem da je meč bio ništa naročito, sve do pred kraj a onda se novaku nešto dogodilo :D Edited March 26, 2014 by dùda
Recommended Posts