Jump to content

Tenis 2014

Featured Replies

• Author

Ana dobro odigrala. A JJ kao i uvek, od sjaja do očaja

Ana je osvojila turnir!Prvi posle 2 godine.

i prvi na otvorenom posle rg

• Author

baš iznenađenje

dobro, nije bilo veće konkurencije, bila je drugi nosioc.ipak, svaka čast.

terminator nastavlja da teroriše wta i u ovoj godinižao mi što jelka nije prošla azarenku, mislim da bi bio zanimljiviji meč, ali ishod bi bio isti, kakogod

Janko objavio da nece igrati Aussie Open

• Author

Dođe mi žao prosto kad vidim ovako poraženog Federera. Sedi na klupi i plače, tuga

I meni isto, čovek je izgledao potpuno skrhan. Kao da je taj turnir trebalo da bude prekretnica u njegovoj karijeri i povratak na mesto broja 1. A da ne spominjem, da mi se čini kako je oslabio jedno 7-8 kila, sve u nadi da će mu to pomoći. Stvarno ga ne razumem. Bio je najbolji i tako je trebalo da se povuče, najbolji i nepobeđen. Ovako......

Edited by Arkadija

Pa, dobro, red je da se i mi malo radujemo.

i još ga pobedi njegov izoperisani ispisnik i koji nije mogao da mu opepeli svojevremenonisam gledala i ne razumem čemu suze, jer smrda ume tako da poludi na svom kontinentu i federer to sigurno znaja mislim da bi fed mogao dobro da odigra ao, posle ovog ubrzanja podlogenjemu je sada samopouzdanje verovatno najveći problemali da mi ga je žao, i nijene mogu da mu oprostim onj rg i onaj pogani prstvolela bih da ga nadal pretekne za taman taj 1 gs

Cek jel stvarno kukao?

I meni isto, čovek je izgledao potpuno skrhan. Kao da je taj turnir trebalo da bude prekretnica u njegovoj karijeri i povratak na mesto broja 1. A da ne spominjem, da mi se čini kako je oslabio jedno 7-8 kila, sve u nadi da će mu to pomoći. Stvarno ga ne razumem. Bio je najbolji i tako je trebalo da se povuče, najbolji i nepobeđen. Ovako......
ja ga razumem, on samo od nike-ja dobija 11 milki $ godišnje, gde je tu lova od rolex-a i drugih sponzora...

pa on je već toliko popularan da će ga nike verovatno finansirati i dalje, tj. čula sam da je taj ugovor lifetimeosim toga, ima i mirku i kćerke, a biće ih još izlgeda, pa kad krenu u šetnju, pa svi obučeni u nikei, ihaj, nebo je granicama on je bre neviđeno ambiciozan lik i egomanijakne igra taj zbog love, već što ne može da prihvati da nije više glavni baja u čaršiji

Ne kapiram logiku da sportista mora da se povuce u trenutku kada je najbolji. Federer je prosao svoj prime i u to vreme jedini koji mu je prismrdeo ili ga nadjacao, je Nadal i donekle Djokovic. I ovakav Federer moze lagano da igra jos 5 godina i da uzme 10-20 miliona dolara na turnirima i kroz sponsorske ugovore, pogotovo ako jos uvek uziva u igri.Gledajuci highlihgtse, izgleda da je bio odlican mec. Kad covek vidi neke od poena, skapira zasto je Hewitt bio nekada broj jedan.