November 15, 201410 yr Ne verujem šta se dešava.Neko se u publici drznuo da tapše kada se njemu nije svidelo i on reši da izgubi, u inat publici +1
November 15, 201410 yr Nije ovo dobro. Bolje da je puko od Niškog nego sutra od Federera. -_- Edited November 15, 201410 yr by Nesh
November 15, 201410 yr i sta predstavlja zuta tufna na kameri? ^_^ smorio se novak, i dalje postoji neko u publici, ko ga ne voli.
November 15, 201410 yr Author Nije mu prvi put da se tako iznervira. Samo ovaj put nije uspeo da izgubi
November 15, 201410 yr Nije mu prvi put da se tako iznervira. Samo ovaj put nije uspeo da izgubi Zato i nisam likovao preterano u prva tri kola. Nebitno je koliko je dominantan, u kakvoj je formi, on u svakom momentu može da pukne ko kapisla i to me u principu užasno nervira kod njega.
November 15, 201410 yr nije mi jasno kako ga vajda za sve ove godine nije uspeo pelcovati protiv takvih gluposti mislim, jogom a novak praktikuje jogu (to mu je vajda preneo), videla sam masu puta kako se isteže, koristi tipične joga položaje a u jogi je jedna od glavnih veština upravo veština izolovanja od spoljnih uticaja
November 15, 201410 yr nije mi jasno kako ga vajda za sve ove godine nije uspeo pelcovati protiv takvih gluposti mislim, jogom a novak praktikuje jogu (to mu je vajda preneo), videla sam masu puta kako se isteže, koristi tipične joga položaje a u jogi je jedna od glavnih veština upravo veština izolovanja od spoljnih uticaja Mozda je koristi samo za istezanje :D