valter Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Ne verujem šta se dešava.Neko se u publici drznuo da tapše kada se njemu nije svidelo i on reši da izgubi, u inat publici +1
Arkadija Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Đevrek za kraj. Ali trebalo je ovo da traje dva seta.
Nesh Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) Nije ovo dobro. Bolje da je puko od Niškog nego sutra od Federera. -_- Edited November 15, 2014 by Nesh
Takeshi Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 i sta predstavlja zuta tufna na kameri? ^_^ smorio se novak, i dalje postoji neko u publici, ko ga ne voli.
renne Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Nije mu prvi put da se tako iznervira. Samo ovaj put nije uspeo da izgubi
Mil@n Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Nije mu prvi put da se tako iznervira. Samo ovaj put nije uspeo da izgubi Zato i nisam likovao preterano u prva tri kola. Nebitno je koliko je dominantan, u kakvoj je formi, on u svakom momentu može da pukne ko kapisla i to me u principu užasno nervira kod njega.
duda Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 nije mi jasno kako ga vajda za sve ove godine nije uspeo pelcovati protiv takvih gluposti mislim, jogom a novak praktikuje jogu (to mu je vajda preneo), videla sam masu puta kako se isteže, koristi tipične joga položaje a u jogi je jedna od glavnih veština upravo veština izolovanja od spoljnih uticaja
renne Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Ali baš neverovatno kako kvrcne oko tih gluposti
valter Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 nije mi jasno kako ga vajda za sve ove godine nije uspeo pelcovati protiv takvih gluposti mislim, jogom a novak praktikuje jogu (to mu je vajda preneo), videla sam masu puta kako se isteže, koristi tipične joga položaje a u jogi je jedna od glavnih veština upravo veština izolovanja od spoljnih uticaja Mozda je koristi samo za istezanje :D
duda Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Mozda je koristi samo za istezanje :D biće da je to :D
renne Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Wawa dere za sad, šta je ovo lebe mekani
James Marshall Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Ma neće mu biti prvi put da mu bude neprijatno da pobjedi na kraju
Recommended Posts