Čutura Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 So Novak bageled Stan, who (double) breadsticked Berdy, who breadsticked Cilic, who got double breadsticks from Novak. This group is a bakery.
aram Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 imam utisak da je dosao opasno naostren da pokaze ko je No.1
mire Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 baš, deluje žešće nabrijano, nema onih njegovih epizoda metiljavosti
gone fishing Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 došao je da osigura broj 1 u narednih 11 nedelja ali pariz i london su slaba uteha za us open
duda Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 došao je da osigura broj 1 u narednih 11 nedelja ali pariz i london su slaba uteha za us open tad je bio trudan, imajte razumevanja sad igra za potomka, to je takoreći 1 novi momenattm
nenad Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 pa dobro sad, nece pariz i london potpuno kompenzovati us open, ali je ipak bitna i pozicija broj jedan na kraju godine. novak ce se sa ovakvom igrom prosetati do titule, ne vidim ko bi mogao da ga ugrozi.
nenad Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 ako novak odigra i blizu ovoga sto je igrao protiv vavrinke ili cilica, goat nema nikakve sanse. jeste novak gubio od njega ove godine, ali iskljucivo kada je dolazio na turnir pokusavajuci da otalja posao.
Max Morlock Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Auuuuuuu najbolji potez turnira. By far. Našao sam :)
goofs Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 ed. @gofs, ta logika u tenisu ne važi bumo videli, ja cu svakako u kladzi uplatiti iz keca u keca i 7+
Arkadija Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Otkud David Ferer da igra? Šta je sa Raonićem?
Nesh Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 (edited) KRAJ ZA RAONIĆA: Kanađanin se povukao zbog povredeMiloš Raonić se povukao sa završnog Mastersa u Londonu samo dva časa pred početak duela sa Keijem Nišikorijem. Kanađanin je bio prinuđen da se povuče sa takmičenja zbog povrede mišića noge. Raonić je poražen od Mareja i Federera u prva dva kola. Tako će šansu da zaigra u Londonu dobiti prva zamena, David Ferer. Ferer neće moći da računa na prolaz u polufinale, ali će svakako pobedom moći da zaradi veliku svotu novca. Duel Nišikori – Ferer na programu je od 15 časova,a direktan prenos je na Sport Klubu 1. Edited November 13, 2014 by Nesh
Tsai Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Jedan od najslabijih zavrsnih mastersa u poslednjih 10ak godina
keitel Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Meni je na završnom turniru uvijek interesantniji dubl, jer je to jedna od rijetkih prilika da se na tv-u gledaju prenosi mečeva. I da, ovaj sistem takmičenja po grupama bi trebalo ukinuti.
Recommended Posts