Jump to content

Tenis 2014

Featured Replies

dakle Simona Halep je budala svoje vrste..umesto da je pustila Anu da je pobedi u 2 seta i time eliminise Serenu ona sutra igra sa njom u finalu..3 puta pogadjate hoce uspeti ponovo da je pobedi...znaci kad imas priliku da eliminises Serenu to i uradis  :isuse:

postoji i nesto sto se zove sportski duh. nisu, srecom, svi kalkulanti i jajare.

a jeeste,kao da bi bilo prvi put..i kod sportista..

a jeeste,kao da bi bilo prvi put..i kod sportista..

to sam i ja rekao. :)

da,pa dobro..mada dobro igra Simona,u dobroj je formi,uziva na terenu i nasla je recept za Serenu koja je nesto nervozna i nije bas najstabilnija,nesto joj se desava...ali kad se ova sutra razljuti pa produva vatru kroz one njene nozdrve ima da prsti perje  :lolol:

Edited by ivy

Serena pregazila Simonu u finalu 6-3 6-0, nije znala Halep sta ju je snaslo.

Edited by Cash

dakle Simona Halep je budala svoje vrste..umesto da je pustila Anu da je pobedi u 2 seta i time eliminise Serenu ona sutra igra sa njom u finalu..3 puta pogadjate hoce uspeti ponovo da je pobedi...znaci kad imas priliku da eliminises Serenu to i uradis :isuse:

...

Serena pregazila Simonu u finalu 6-3 6-0, nije znala Halep sta ju je snaslo.

Q.E.D. :fantom:

carski, umreh od smeha sinoc. jedna od gotivnijih reakcija koje sam ikada video gledajuci tenis.

stvarno je neverovatno kako je andi juce preziveo.

i pre par nedelja je andy isto spasio 5 mec lopti protiv robreda i dobio na kraju

Kakav grozan ugao kamere u Parizu, kao da igraju na kutiji šibica... <_<

Sent from my ZP990+ using Tapatalk

Uvek je tako koliko se sećam

Da, znam... it's that time of year :)

jel gleda neko Feda? jel ga nešto neće danas?

Da li stvarno mora da se svaki put naglasi da Novak igra   meč kao "novopečeni" tata?

To je zaista već poprilično degutantno... <_<

Sent from my ZP990+ using Tapatalk