Zli Gli Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Na stranu sto je Fonjini totalni ludak, meni taj Kinez sasvim dobar. Pogadjao je onu dvorucnu bekhend paralelu mali milion puta i sve u sami cosak, nije bas da je samo Fonjini zasluzan za svoje ispadanje.
Timmy Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Nadal ima zapaljenje slepog creva. Ujutru ce znati da li igrati turnir. A i ako odigra, nema tu nekog velikog rezultata. Jebi ga, bas mu se neda,
Timmy Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Lajovic je mogao da bude nosilac u kvalifikacijama za Sangaj, a on igra celendzer u Uzbekistanu A ovaj Tiem je Austrijanac, ne znam sto sam ja mislio da je Amer. Nije mali los, nisam ga do sada gledao.
Max Morlock Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Vidim (na poslu sam) da se rezultat vuče onako, gem za gem...
Timmy Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Lajovic pokazuje da je ipak doneo pravu odluku sto igra celendzer. U drugom setu je vodio 5:3 i izgubio 7:5 od lika koji je 164. na listi.
Arkadija Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Dobi Novak prvi set sa 6:3. Tiem sasvim solidan.
Zli Gli Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ali kakve je poene odigrao Lopez na kraju kad je gorelo... kapa dole, majstore
Recommended Posts