Jump to content

Tenis 2014

Featured Replies

Odlican tenis se igra.

Rafa se porodio da uzme brejk u trecem setu. I Klizan odmah ribrejk i to sa nulom :D

edit: pa jos jedan gem sa nulom. 

Hu d fak iz Klizan :O

Edited by Timmy

I jos jedan brejk za 5:3. Servira Klizan za mec.

Inace od 13 poslednjih poena Kliazn uzeo 12. (9 ih bilo na Rafin servis)

Edited by Timmy

Klizan :Hail: :hail:  Kako ga je oduvao u poslednja 4 gema, nemam reci :O

kližan reklo bi se nikako ne odgovara nadalu 

i u dva prethodna meča koja je nadal dobio, nije bilo lako

ne znam da li sam dobro shavtio komentatora, izgleda da je klizan gubio 0-5 u drgom setu kvalifikacionog meca

Kližan je dobar igrač. još se sjećam diskusije kada smo raspravljali o Nadalovom žrebu na Vimbldonu gdje je izvukao Kližana u prvom kolu. Pljunuti Mečir i Kučera, dakle top 10 je realan domet.

Zanimljivo da Nadal ima samo osam poraza od ljevaka u karijeri.

edit: Gubio je 5-1.

Edited by keitel

Kližan je dobar igrač. još se sjećam diskusije kada smo raspravljali o Nadalovom žrebu na Vimbldonu gdje je izvukao Kližana u prvom kolu. Pljunuti Mečir i Kučera, dakle top 10 je realan domet.

Prošlog meseca je Kližan spasavao meč lopte protiv nekog Kineza koji je jedva u prvih hiljadu, odlično je odigrao danas, ali daleko je on od top 10. :)

Jeste daleko, ali ima potencijal da to ostvari. Sada kad je Gulbis uradio nešto, mislim da je skupa sa Pospišilom koga smo gledali juče Kližan najveći underachiever od grupe tenisera u srednjim dvadesetim.

Odlican je Klizan kad je u elementu, samo je problem sto je to jednom u 10 meceva. Ja ga zbog kladionice gledam jako cesto i vidjao sam raspade na nekim malim turnirima, jednostavno ne lici na sebe kad ga ne ide. Mislim da u karijeri nece uraditi nista vise nego do sad ali bilo bi lepo da izbaci i gnjidu Berdiha, ako je ikako moguce.

gnjidu Berdiha

+1

Live score, Nole upravo uze break Endiju za 5:3 i sad servira za prvi set.

Ali svi znamo da je upravo to - najopasniji rezultat :isuse:

Ipak, 1:0

...i brejk u 2. za 2:0 :fantom:

Vidim da je Endi vratio brejk, nešto mi pukao livescore - sad je Novak opet uzeo brejk ima 5:4 i servira za meč... al znajući njega pre će ovo da ode u 3. set :wicked:

Sve u svemu, vreme je da krenem na 9-satnu vožnju kući, pa kako god se ovo završilo :D