September 29, 201410 yr Crk'o mi strim na zadnja dva poena, nisam video kako je dobio, ali dobro je da nije otišlo u treći set. Sledeći meč je Lopez/Berdih, možda i prođe. :)
September 29, 201410 yr Novih 45 bodova za Viktora. Zimonja i Nestor iygubi;li u 1.kolu iako su imali set prednosti. I Novak i Nadal igraju dubl. Novak sa Krajinovice, a Rafa sa Anduharom. Malo mi cudno da su obojica trazili wc za dubl. edit: izgubio Nadal dubl od Berdiha&Iznera. Edited September 29, 201410 yr by Timmy
September 29, 201410 yr I Novak i Nadal igraju dubl. Novak sa Krajinovice, a Rafa sa Anduharom. Malo mi cudno da su obojica trazili wc za dubl. Novak je i prošle godine igrao dubl ako se dobro sećam, sa Vavrinkom? Verovatno im je to samo dodatno zagrevanje.
September 29, 201410 yr Moguce, tj sigurno je to. Ja licno uopste ne volim da gledam dubl kad ga igraju singl igraci. Ne snalaze se pre svega takticki...
September 29, 201410 yr Inače Viktor trenutno #120 u trci, ako nastavi sa ovakvom igrom neće morati u kvalifikacije za AO. :)
September 30, 201410 yr Author Uozbiljio se kod 3:2 i počeo da igra troicki protiv Berdiha koji je baš oprao Lopeza
September 30, 201410 yr Lopez je bio očajan koliko sam pročitao na brzaka, ako bude dobro servirao imaće Viktor neku šansu
September 30, 201410 yr Opa, prvi put u životu Rafa dobi dve opomene. Lojani legenda svaka čast, ali sa'će mučen (lajani) da sudi po mrčajevcima neke tuirnire inače, najsimpa sudija