Jump to content

Tenis 2014

Featured Replies

bice ovo plitak potok  :fantom:

Prva pobeda posla 6 godina

Jebote, pogledam topik i pomislim pukla Ana 7:6 6:2, kad ono laganica :)

U polufinalu na Kerber.

Hajde Time otvori topic o Ani. Mislim da kao GS sampionka i bivsa No1 zasluzuje da ima poseban topic na tenisu. Kad smo se ogresili do sada ne mora od sada :D

Laksa od lude Azarenke

Luda Azarenka :lolol: :lolol: :lolol:  nasmijo si me samo tako :lolol: :lolol: :lolol:

Nije Azarenka luda ona je svetski kvalitet i nemoze biti luda. Luda je recimo njena sledeca protivnica Kerber :D

Inace Kerber je najveca protivnica Ani za plasman u Singapur ako je ANA pobedi bice jako blizu zavrsnog turnira.

A svidja mi se ideja da imamo temu o ANI moglo bi se pisati svasta o njoj recimo i da je sada u vezi sa poznatim nemackim fudbalerom :D

A mogli bi da otvorimo i za Jelenu tu ocekujem veliki doprinos od Dude. :D

Edited by Cash

Time je najveci Anin fan ovde, red je da ima tu cast. A moze i o Jeleni topic. Kad ima o nekm Metalcu i onom visokom fudnaleru, mogu vala i Ana i Jelena da imaju topic.

Nisam znao za Timeja, pa lepo sirimo se :lala:

Ako slučajno misliš na mene, nisam neki preveliki fan ni Ane ni ženskog tenisa u globalu. :P Neka otvori već neko ko ima ideju šta da napiše

Uzgred, Troicki u kvalifikacijama za novi ATP250 Shenzhen i morao bi se kvalifikovati, u prvom kolu kvalifikacija slobodan, mogući protivnici u druga dva kola neki anonimusi. :)

Ja sam ladno pomesao vas dvojicu :isuse: :D Krive su promene nikova na forumu :)

Znaci Cash je Anin najveci fan na forumu i otvorice topic, a Time Crisis je Viktofov fan :)

Ana dobila Kerber 7-5 6-3 i u finalu sa zahuktalom Wozniacki.

Taj brejk drugog seta pripao Ani i takođe pehar. bravo.

• Author

Opa. Lepo!

Azarenka, Safarova, Kerber, Wozniacki - bez izgubljenog seta :Hail:

Ovom titulom Ana je jako blizu zavrsnog turnira. Trenutno je sesta u trci, sa preko 700 bodova ispred Kerber koja je deveta. Pa bih ja pre na tabeli gledao gde je Radvanska koja na cetvrtom mestu bezi Ani samo 300 i nesto bodova i Kvitova na petom sa samo 50 bodova prednosti.

Jelena je trenutno 14. na listi, sa preko 1000 bodova zaostatka za plasmanom na zavrsni turnir.

• Author

Troicki dobio u dva taj brejka