Timmy Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Jebote, pogledam topik i pomislim pukla Ana 7:6 6:2, kad ono laganica :) U polufinalu na Kerber.
Timmy Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Hajde Time otvori topic o Ani. Mislim da kao GS sampionka i bivsa No1 zasluzuje da ima poseban topic na tenisu. Kad smo se ogresili do sada ne mora od sada :D
Cash Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 (edited) Laksa od lude Azarenke Luda Azarenka :lolol: nasmijo si me samo tako :lolol: Nije Azarenka luda ona je svetski kvalitet i nemoze biti luda. Luda je recimo njena sledeca protivnica Kerber :D Inace Kerber je najveca protivnica Ani za plasman u Singapur ako je ANA pobedi bice jako blizu zavrsnog turnira. A svidja mi se ideja da imamo temu o ANI moglo bi se pisati svasta o njoj recimo i da je sada u vezi sa poznatim nemackim fudbalerom :D A mogli bi da otvorimo i za Jelenu tu ocekujem veliki doprinos od Dude. :D Edited September 19, 2014 by Cash
Timmy Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Time je najveci Anin fan ovde, red je da ima tu cast. A moze i o Jeleni topic. Kad ima o nekm Metalcu i onom visokom fudnaleru, mogu vala i Ana i Jelena da imaju topic.
Cash Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Nisam znao za Timeja, pa lepo sirimo se :lala:
Time Crisis Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Ako slučajno misliš na mene, nisam neki preveliki fan ni Ane ni ženskog tenisa u globalu. :P Neka otvori već neko ko ima ideju šta da napiše
Time Crisis Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Uzgred, Troicki u kvalifikacijama za novi ATP250 Shenzhen i morao bi se kvalifikovati, u prvom kolu kvalifikacija slobodan, mogući protivnici u druga dva kola neki anonimusi. :)
Timmy Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ja sam ladno pomesao vas dvojicu :D Krive su promene nikova na forumu :) Znaci Cash je Anin najveci fan na forumu i otvorice topic, a Time Crisis je Viktofov fan :)
Timmy Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ana dobila Kerber 7-5 6-3 i u finalu sa zahuktalom Wozniacki.
mlatko Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Taj brejk drugog seta pripao Ani i takođe pehar. bravo.
Timmy Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Azarenka, Safarova, Kerber, Wozniacki - bez izgubljenog seta Ovom titulom Ana je jako blizu zavrsnog turnira. Trenutno je sesta u trci, sa preko 700 bodova ispred Kerber koja je deveta. Pa bih ja pre na tabeli gledao gde je Radvanska koja na cetvrtom mestu bezi Ani samo 300 i nesto bodova i Kvitova na petom sa samo 50 bodova prednosti. Jelena je trenutno 14. na listi, sa preko 1000 bodova zaostatka za plasmanom na zavrsni turnir.
Recommended Posts