Jump to content

Tenis 2014

Featured Replies

Posted

Sutra staruje nova sezona. Biće veselo. Naročito sa Đokovićevim novim trenerom,. Prva egzibicija startuje sutra Abu Dhabi. Novak i Rafa direktno u polufinalu

hoće, biće veselo sa Đokovićevim novim trenerom, ukoliko si Rafin navijač :thumbdown:

hoće, biće veselo sa Đokovićevim novim trenerom, ukoliko si Rafin navijač :thumbdown:
Sudeći po sezoni 2013, Rafini navijači ne bi imali ništa protiv da ostane Vajda ;)
  • Author

Conga oduvao Mareja

Ajde to, za mene je ocekivano, ali ne znam kako se brat Stane onako raspao protiv Ferera.

• Author

uze dača prvi set, igra mnogo bolje za sada, verovatno sada sledi raspad

jel' to ima negde da se gleda ?

• Author

Rts 1,2, i SportklubSent from my GT-N7100 using Tapatalk

aaaa, kob' reko, a to samo egzibicija

Jel to Dači raskid sa Havijerom Pilesom dao neku dodatnu dimenziju u igri, ili je rafu jednostavno bolelo za meč?

• Author

Dača je baš bio odličan, videlo se da želi pobedu, trudio se Rafa koliko je mogao. I Novak izdominirao

neznam™, ja sam na 1:1 u prvom setu reko sinu da rafa tankuje.men je to otpocetka tako izgledalo.

Edited by Takanohana

Tankovao ili ne, Ferer je peglao po loptici k'o da sutra ne postoji i uglavnom pogadjao. Novak protiv Conge rutinski, kao i uvek. Drzao se ovaj do 4:4 u tajbrejku a onda u svom stilu iz cista mira spucao jednu lopticu u mrezu i posle se raspao.

Conga u svom stilu, igra dobro i ne koristi brejk lopte a onda prva dupla greska na 5:5 u tajbrejku i pusi set u kojem je bio mnogo bolji :Hail: Na neki nacin mu se divim kako uspeva vec skoro 10ak godina da se usere svaki jebeni put kad je frka. Ja bi' se smorio vise, jebes i pare i slavu i sve, mislim da bi' zavrsio karijeru odavno zbog previse frustracija.

Edited by Zli Gli

Stefani :Hail:8 meč lopti maznula Viki.