Jump to content
IGNORED

Tenis 2014

renne

Recommended Posts

Posted

Sutra staruje nova sezona. Biće veselo. Naročito sa Đokovićevim novim trenerom,. Prva egzibicija startuje sutra Abu Dhabi. Novak i Rafa direktno u polufinalu

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

307

• Timmy

226

• Max Morlock

153

• Arkadija

133

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hoće, biće veselo sa Đokovićevim novim trenerom, ukoliko si Rafin navijač :thumbdown:

Posted
hoće, biće veselo sa Đokovićevim novim trenerom, ukoliko si Rafin navijač :thumbdown:
Sudeći po sezoni 2013, Rafini navijači ne bi imali ništa protiv da ostane Vajda ;)
Posted

Ajde to, za mene je ocekivano, ali ne znam kako se brat Stane onako raspao protiv Ferera.

Posted

uze dača prvi set, igra mnogo bolje za sada, verovatno sada sledi raspad

Posted

Rts 1,2, i SportklubSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Posted

Jel to Dači raskid sa Havijerom Pilesom dao neku dodatnu dimenziju u igri, ili je rafu jednostavno bolelo za meč?

Posted

Dača je baš bio odličan, videlo se da želi pobedu, trudio se Rafa koliko je mogao. I Novak izdominirao

Posted (edited)

neznam™, ja sam na 1:1 u prvom setu reko sinu da rafa tankuje.men je to otpocetka tako izgledalo.

Edited by Takanohana
Posted

Tankovao ili ne, Ferer je peglao po loptici k'o da sutra ne postoji i uglavnom pogadjao. Novak protiv Conge rutinski, kao i uvek. Drzao se ovaj do 4:4 u tajbrejku a onda u svom stilu iz cista mira spucao jednu lopticu u mrezu i posle se raspao.

Posted (edited)

Conga u svom stilu, igra dobro i ne koristi brejk lopte a onda prva dupla greska na 5:5 u tajbrejku i pusi set u kojem je bio mnogo bolji :Hail: Na neki nacin mu se divim kako uspeva vec skoro 10ak godina da se usere svaki jebeni put kad je frka. Ja bi' se smorio vise, jebes i pare i slavu i sve, mislim da bi' zavrsio karijeru odavno zbog previse frustracija.

Edited by Zli Gli
Posted

Stefani :Hail:8 meč lopti maznula Viki.