PasMater Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 mislim da je sad vazniji inat prema turcima, doduse ne znam koga bi tu mogli da pustimo da zabavi rajuImao bi Vojvoda da kaze i njima nesto. :)
bigvlada Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 mislim da je sad vazniji inat prema turcima, doduse ne znam koga bi tu mogli da pustimo da zabavi raju Žarka Lauševića. ^_^
aram Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Savetovanje o medijskoj sceni Srbije i primeni medijskih zakona Današnje savetovanje organizuju OEBS, Delegacija EU u Srbiji i Ministarstvo kulture i informisanja, na inicijativu novinarskih udruženja i medijskih asocijacija. Za javnost je bila otvorena samo prva sesija, odnosno pozdravne reči Devenporta, Burkahrda i Tasovca, dok će ostatak savetovanja biti zatvoren za javnost... ajmo, insajderi, šta se zbiva?
stoka Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Nekako je normalno da savetovanje koje se sigurno bavi i medijskim slobodama bude zatvoreno za javnost, odnosno medije ...
Singer Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Pa dok se primaju "direktive" valjda ili kako to već ide...
Lezilebovich Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Devenport je valjda u fajtu sa Vucicem, gurao je cins Ili birn kada ih je Vucic prozivao ?
aram Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 bila juce i neka vest o odobrenim parama iz eu za "unapredjivanje istrazivackog novinarstva u srbiji", nekih dvaipo meleona ako se ne varam, ne verujem da se pusilips obradovao :D
ducca Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Pa taman da se istraze malverzacije Zutihtm dok su bili na vlasti. Win-win situacija.
Frank Pembleton Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 (edited) Preminuo Srđan Đurić.Jbm ti život.Bio je dobar profesionalac. Edited November 29, 2014 by Frank Pembleton
vinska musica Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Preminuo Srđan Đurić.Jbm ti život.Bio je dobar profesionalac. Profesionalac - reč koja ga najbolje opisuje.
renne Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Preminuo Srđan Đurić.Jbm ti život.Bio je dobar profesionalac. Baš sranje :(
Frank Pembleton Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Profesionalac - reč koja ga najbolje opisuje. Naravno nedovoljno i mozda pogresno. Licni kvaliteti su daleko ispred svih ostalih...
James Marshall Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Ne znam gdje ovo da stavim, sportski novinari - puno spinovanja i natezanja činjenica, malo loše matematike Srpski rukomet "diše na škrge", ali i dalje u evropskom vrhu Iako se bore sa finansijskim poteškoćama u godinama krize, srpski rukometni klubovi i dalje imaju šta da kažu i pokažu na međunarodnoj sceni. To su pokazali i poslednji rezultati naših predstavnika u kupovima pod kapom Evropske rukometne federacije: naime, Srbija se po broju klubova, koji su se kvalifikovali za osmine finala evropskih kupova, kotira veoma visoko i nalazi svoje mesto među elitnim rukometnim nacijama na starom kontinentu. ŽRK Radnički (Kup pobednika Kupova), ŽRK Knjaz Miloš i Naisa (Čelendž Kup) u ženskoj, odnosno, RK Vojvodina (EHF Kup) i RK Radnički Kragujevac u muškoj konkurenciji, predstavljaju pet klubova u završnici evropskih takmičenja u sezoni 2014/2015, čime se može podičiti mali broj zemalja. Najviše predstavnika u Evropi ima Nemačka, ukupno 11, ispred Danske (9), Francuske i Mađarske (8), odnosno, Rusije (7) i Rumunije (6). Odmah nakon Top 5 rukometnih nacija ove sezone, ide grupa zemalja sa po pet učesnika evropskih kupova, među kojima je i Srbija. Tu su još Španija, Poljska, Portugalija i Norveška. Iza njih, sa po četiri učesnika nalaze se Švedska i Hrvatska. U četiri evropska kupa u ženskoj i tri u muškoj, još uvek se takmiči ukupno 116 klubova iz 30 zemalja. Znači imamo 5 od 116 klubova, zemlja nam se nalazi u prvih 11 od 30 zemalja (što govori da jedna polovina Evrope i ne igra ili je ne zanima rukomet) po broju klubova koji su ostali u takmičenju, i zaključak novinara je - mi smo u vrhu. Na stranu što je gomila tih kupova u rukometu besmislena (4 ženska) i što se pika samo LŠ, gdje nas nema. Mnoge ekipe odustaju od tih takmičenja ili tipa igraju obje u gostima da smanje troškove itd.
stoka Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 To je novinarsko ceđenje suve drenovine, od ničega pokušavaju da napišu intrigantan tekst i da pošalju neku poruku, poentu. To je u novinarskom poslu dozvoljeno, ali samo do neke granice ...
Recommended Posts