Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

SARS ima status kultnog benda u Zagrebu

pa imaju svugde

ja sam morao da ih gledam u subotaji i palo mi je teže od svih tvajlajta hari potera i hanger gejmsa  :fantom:

stray dog jer ih bas bas volim

meni to muzika za ono da sediš u parku s ortacima posle probe cevčite dvolitarku oni nešto ahaha hehehe a ti ih ne čuješ jer razmišljaš šta je tačno videla u onom liku koji s 25 direktoriše lokalnom filijalom societe generale piči skvoš zna sve one party trikove i vodi je u abu dabi

na red bul aero trke

u februaru 

:fantom:

https://www.youtube.com/watch?v=ru243ylmkYY

Edited by Hella

ajde sad, decko pati, i to je za ljude. 

a jel znas relativno srodne po stilu hrvate, marshmallow notebook? moji omiljeni carevi. 

SARS ima status kultnog benda u Zagrebu. Nešto kao "Rokeri s Moravu" nekada, kada su punili Lisinski k'o iz pičke ...

B3TkgbZCMAAwZ00.jpg

:puke:

Taman ona njihova ljigavština "lutka" - saundtrek za srednjoškolke da kače po FB zidovima dok sanjare da je baja koji ih je sinoć opalio u WC-u kluba to uradio jer je zaljubljen u nju

Taman ona njihova ljigavština "lutka" - saundtrek za srednjoškolke da kače po FB zidovima dok sanjare da je baja koji ih je sinoć opalio u WC-u kluba to uradio jer je zaljubljen u nju

Smisao postojanja takvih bendova I jeste da klinke balave na njih. To je odlucujuce za njihovo bavljenje muzikom, a ne nekakvo umetnicko izrazavanje...

Nevezano za SARS, uvek se setim izjave Gileta iz Orgazma na pitanje u vezi propasti rokenrola I dominacije turbo folka, kada odgovara u smislu: "Sta drugo ocekivati od zemlje u kojoj ima 200000 seljaka!?" Nikada nisam razumeo tu samoubedjenost u sopstveni kvalitet bendova nastali u Talasu.

odakle mu brojka od 200.000 seljaka? 

kako nije dobacio do pet miliona ako je već krenuo tim putem?

uvek se setim izjave Gileta iz Orgazma na pitanje u vezi propasti rokenrola I dominacije turbo folka, kada odgovara u smislu: "Sta drugo ocekivati od zemlje u kojoj ima 200000 seljaka!?" Nikada nisam razumeo tu samoubedjenost u sopstveni kvalitet bendova nastali u Talasu.

nije to rekao gile to je giletu rekao enco lesić kad su snimali paket aranžman pa se gile zaneo kako će da izdejstvuje neke promene u fazonu platinasta ploča etc a onda mu je enco prišao očinski ga zagrlio i rekao da neće jer živi u zemlji 20 miliona duhovnih seljaka

inače paket je 81 prodat u 20 k primeraka a 82 su umobolne divlje jagode prodale 400 k primeraka albuma motori i to pokazuje koliko je enco bio u pravu i koja sam budalčina što ove fakte znam iz glave  :fantom:

+

ako već citiraš gileta citiraj najjače

Lj-2.jpg

SRĐAN GOJKOVIĆ - GILE

pevač "Električnog orgazma": "Mnogi ljudi misle da su rok muzičari nevernici. Međutim, nije tako. Ja redovno idem u crkvu, postim sve postove i pričešćujem se. Uz sve to, redovno gledam u Vizantijski krst koji mi je pomogao da se duhovno učvrstim u našoj pravoslavnoj veri. Njegova duhovna snaga više puta mi je pomogla u životu, baš kada sam bio u teškim situacijama." ("Svedok")

Edited by Hella

:lolol:

nije to rekao gile to je giletu rekao enco lesić kad su snimali paket aranžman pa se gile zaneo kako će da izdejstvuje neke promene u fazonu platinasta ploča etc a onda mu je enco prišao očinski ga zagrlio i rekao da neće jer živi u zemlji 20 miliona duhovnih seljaka

inače paket je 81 prodat u 20 k primeraka a 82 su umobolne divlje jagode prodale 400 k primeraka albuma motori i to pokazuje koliko je enco bio u pravu i koja sam budalčina što ove fakte znam iz glave  :fantom:

+

ako već citiraš gileta citiraj najjače

jebes gileta, aj mi izguglaj taj clanak sa indeksa gde gazzara glumi zenu u crnom :fantom:

jebes gileta, aj mi izguglaj taj clanak sa indeksa gde gazzara glumi zenu u crnom :fantom:

polako. kapiram da je našao taj linak i da ga čuva za neki neočekivani pwn 2029. :fantom:

a kojom prilikom je gile izjavio: 'pali, brate, nista bez hrista'? 

ok, moze onda na pm, nikom ne dajem :fantom:

izguglo bi sam al ne znam jezik :(

ime prezime site:index.hr

prvi je rezultat

sad, ja da znam ime prezime, ja bih tako

kvlaitetan pokusaj da se opravda nedostatak hrabrosti da se ode u rat kao pravi muskarac :fantom: