21 hours ago21 hr A u medjuvremenu...https://www.insajder.net/prenosimo/kos-usvajanje-medijskih-zakona-u-srbiji-je-ohrabrujuci-korak-ka-eu
21 hours ago21 hr realno i trajalo je duze od ocekivanog...sad je samo pitanje kad ce i ko da ujase u Airport City kao oslobodilac, kao i ko ce od TV lica naprasno shvatiti da je to samo posao - nothing to see, move along
21 hours ago21 hr 15 minutes ago, Frank Pembleton said:A u medjuvremenu...https://www.insajder.net/prenosimo/kos-usvajanje-medijskih-zakona-u-srbiji-je-ohrabrujuci-korak-ka-eumeni je i ocekivano da ce da pozdrave svako prilagodjavanje zakona. i nisam ni sumnjala da ce da do njega da dodje. plus ce da legnu i neke pare po osnovu ostvarenja mikrocilja iz reformske agende.samo sto su medijski zakoni i medijska praksa, ono, nidje veze.zanima me kako ce rem da proglase legitimnim i kako ce sns da upregne raspustanje prethodnog saziva u to. Edited 21 hours ago21 hr by morgana
17 hours ago17 hr 4 hours ago, Frank Pembleton said:A u medjuvremenu...https://www.insajder.net/prenosimo/kos-usvajanje-medijskih-zakona-u-srbiji-je-ohrabrujuci-korak-ka-eu"Ključno je da Srbija održi zamah..."
17 hours ago17 hr Just now, MrIncredible said:"Ključno je da Srbija održi zamah..." Pa kao da ne padne taj zamah po glavama pucine nego da ga onako odrze malo u vazduhu?
16 hours ago16 hr N1 Info RSApel urednika UM nakon neočekivane smene čelnih ljudi u UGNakon iznenadne smene osnivača UG i izvršne direktorke UG, urednici zabrinuti za budućnost slobodnog novinarstva u UM uputili su pismo međunarodnoj javnosti
15 hours ago15 hr 7 hours ago, Jimmy Kowalski said:To je to, kraj za N1..Bar će konačno Yettel smeti da ga uvrsti u svoju ponudu kanala…
12 hours ago12 hr 9 hours ago, Muzzy said:Nadajmo se da je ovo onaj mrak pred svitanje, režim trenutno radi čišćenje svih elemenata otpora - čak i samo potencijalnih.Nema ovo apsolutno nikakve veze sa režimom, već sa finansijskim stanjem u koje su Šolak i Boklag doveli United Grupu. Kada sam analizirao prodaju SBB-a ranije ove godine, video sam da oni imaju ogromne dugove koji se mere u milijardama (i pisao sam o tome ovde - da ne tražim sada, ali mislim da su prodali korpo obveznice za 1,7 milijardi dolara ili nešto slično), i tada sam se pitao (a možda sam i to napisao ovde) koliko će većinski investitor trpeti da mu Šolak vodi firmu kada ju je doveo do tolikih gubitaka. Evo, nismo dugo čekali da većinski investitor preuzme upravljanje u svoje ruke, bilo je potpuno očekivano.
12 hours ago12 hr @Ayatollah Apsolutno tačno. nisu ovi toliko moćni da menjaju Šolaka.Ipak, moram da podsetim da je United Group autentična Srpska firma rođena i porasla u Srbiji. Sada je, kao i svi pametni Srbi u tim godinama, odlučila da napusti Srbiju zauvek.MTS je konačno ispunio proklamovani cilj - izbacivanje UG sa tržišta Srbije.A što se n1 i Nova S tiće, mislim da je njihova misija svejedno okončana. Ako pobedimo 28. većina kanala će imati normalne vesti, a ako izgubimo, ugasiće ih samo tako.