James Marshall Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 1 minute ago, *edited by mod said: Video si, video si. Samo treba da se prisetiš ko mu je devojka/žena. To mu je veza sa državom.
Jimmy Kowalski Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 Zar on nije najvise gurao da se usvoji Amber alert?
zmanic Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Znam da se ovo malo prati, ali sa ovog podkasta redovno pratim sve o događajima oko studenata. Kačio sam dosta i ovde na Dorumu. Sada je izgleda počeo neki obračun na srpskoj desničarskoj strani YT-a: Kladim se da je ovo neka "priprema pre razlaza" zvanične politike sa "braćom" rusima. Daj Bože da sam u pravu
James Marshall Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 (edited) Ovaj lik je dobro van vinkla, on je neki lone wolf koji tripuje da je na nekoj misiji, na stranu što ga drka režim pa mu je pomoglo prolupanosti. Na stranu što većina njih ima neke manije gonjenja, veličine, toga da oni sve znaju, ima on dosta problema. Ne bih ja ništa kod njega uzimao za ozbiljno. Edited December 27, 2024 by James Marshall
Milosh76 Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 39 minutes ago, đorđe geprat said: razilazimo se u jednom. moj stav je da treba jedinstveno i uz mobilizaciju zdravomislećih izaći na izbore kakvi god bili uslovi i braniti pozitivan rezultat, tvoj je da ih treba bojkotovati dok sami ne ponude uslove po našem predlogu. mislim da se ovo drugo neće desiti, previše su se ukorenili. Bold je netacan
đorđe geprat Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 18 minutes ago, Milosh76 said: Bold je netacan u pravu si. nalazim da je tvoj stav da treba bojkotovati izbore dok oni ne prihvate naše uslove za fer izbore. mislio sam na to da će oni uvek da ponude nešto što je nedovoljno pa mi nastavimo sa bojkotom sve dok oni ne ponude nešto nama prihvatljivo. poenta je u tome da je kod njih i nož i pogača i da je na njima da kažu "da". finesa je da li oni prihvataju naše uslove ili da oni nude nešto što je nama prihvatljivo. otud ovo moje što si boldovao.
Milosh76 Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 3 hours ago, đorđe geprat said: nalazim da je tvoj stav da treba bojkotovati izbore dok oni ne prihvate naše uslove za fer izbore Ni to nije moj stav . Moj stav je da se treba boriti i izboriti za bolje uslove, pre svega medijske. Drugo, da pod ovim uslovima ne treba izlaziti, jer ih Vucic nikada nece izgubiti. I trece, opozicija, mislim na svu Parlamentarnu opoziciju, da treba da stane iza X zahteva i dok se ne ispune da se ne izlaze. I da rezimiram, treba opozicija da se izbori za bolje uslove, pa tek onda da se bori na izborima. Prvo bolji uslovi, pa onda izbori. Sledeci moj post na ovu temu ce biti kad se raspisu izbori ili makar kad se najavi raspisivanje. 1 1
Milosh76 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) Kandidati za Savet članova REM su Snježana Milivojević, Mileva Malešić, Dejan Vuk Stanković, Petar Kočić, Ivan Medenica, Vanja Šibalić, Dragan Guzijan, Milorad Vukašinović, Zoran Jevtović, Aleksandar Gajović, Aleksandra Krstić, Dušan Aleksić, Milanka Gvojić, Milorad Milinković, Vladan Škorić, Jovana Vitez, Tanja Vojvodić Mitrović, Miloš Rajković, Ištvan Bodžoni, Muhedin Fuljanin, Sanja Anđelković, Snežana Miljković, Mevlud Dudić, Misala Pramenković, Saša Mirković, Gordana Predić, Stevica Smederevac, Žarko Simović, Ivan Lalić, Željko Hubač, Leontina Pat, Aleksandar Petrović, Ira Prodanov Krajišnik, Dubravka Valić Nedeljković i Rodoljub Šabić. Predlagači koji su dali više kandidata u narednom periodu izabraće 18 sa kojima će Odbor obaviti razgovor i koji će biti u najužem krugu za izbor devet članova Savet REM, najavila je Nevena Đurić. Edited December 30, 2024 by Milosh76
Sokrat Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Jel onaj Sir Oliver još uvek urednik ovog đubreta? 1
copkillah Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 3 minutes ago, Sokrat said: Jel onaj Sir Oliver još uvek urednik ovog đubreta? on je valjda tele*raf? 1
Sokrat Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 1 minute ago, copkillah said: on je valjda tele*raf? Moguće. U svakom slučaju, da se stave na spisak™ oba urednika
Klara Posted January 5 Posted January 5 Quote Porodica Meše Selimovića podržava poziv na bojkot nagrade koja nosi ime velikog pisca, a dodeljuje je kompanija "Večernje novosti", naveo je unuk književnika Nikola Momčilović. Na javni bojkot uglednog književnog priznanja „Meša Selimović“, koje više od tri decenije dodeljuje kompanija „Večernje novosti“, pozvao je kustos, pisac, istoričar umetnosti i građanski aktivista Nebojša Milenković. Milenković je podsetio da je ovih dana kompanija „Novosti“ uputila poziv na adrese više od 200 književnih kritičara da učestvuju u glasanju, zbog čega im je javno uputio kontra-poziv „da se na toj počasti javno zahvale“. – Objavljivanjem fotografija pasoša studenata Lazara i Luke Stojakovića i insinuacijama kako „studentske proteste predvode Hrvati“, „novinar“ „Novosti“ ali i glavni urednik tog lista Milorad Vučelić, pored niza krivičnih dela – neovlašćeno objavljivanje tuđih ličnih podataka; izazivanje rasne i verske netrpeljivosti; kao i ugrožavanje lične bezbednosti – pogazili su i sve moralne zakone i principe do kojih je i Selimović i te kako držao – objasnio je Milenković, napomenuvši da je učestvovanje u bilo čemu što rade „ovakve“ „Novosti“ ravno (prećutnoj) kolaboraciji s režimom. Osim brojnih kritičara, koju su podržali bojkot, na društvenim mrežama oglasio se i unuk Meše Selimovića – reditelj Nikola Momčilović. Naime, Momčilovič, koji je nekada bio reditelj „Utiska nedelje“, a potpisao je i dokumentarne filmove „Kumanovo – pregovori pobednika“, „Rambuje – srpska priča“, sportske serijale napisao je na društvenim mrežama, što je i potvrdio za Nova.rs, da podržava poziv na bojkot Nagrade „Međa Selimović“. https://nova.rs/kultura/porodica-mese-selimovica-podrzava-poziv-na-bojkot-nagrade/ 3 1
dvb-t manijak Posted January 6 Posted January 6 Večeras se u Jagodini dešava drama gde je neki lik pucao u goste nekog kafića i trenutno je u bekstvu. Jagodina ima dve tv stanice i više radio. Na TV Palma Plus ide "Ljubav i moda", a na KCN Jagodina preuzimanje KCN1. Radio stanice dostupne na ovom linku cepaju redovan program https://www.radiostanica.com/srbija/radio-stanice?lokacija=jagodina Informisanje u Srbiji je loše, ali je lokalno ubijeno i više ne postoji. Evo živog dokaza. I to je Jagodina grad, šta bi bilo da se ovo dešava u nekom selu? 3 1
JozoMujica Posted January 6 Posted January 6 13 minutes ago, dvb-t manijak said: Večeras se u Jagodini dešava drama gde je neki lik pucao u goste nekog kafića i trenutno je u bekstvu. Jagodina ima dve tv stanice i više radio. Na TV Palma Plus ide "Ljubav i moda", a na KCN Jagodina preuzimanje KCN1. Radio stanice dostupne na ovom linku cepaju redovan program https://www.radiostanica.com/srbija/radio-stanice?lokacija=jagodina Informisanje u Srbiji je loše, ali je lokalno ubijeno i više ne postoji. Evo živog dokaza. I to je Jagodina grad, šta bi bilo da se ovo dešava u nekom selu? Vrhovni komandant je na Hilandaru, Suzi nije sa njim a on ne ume da koristi ono sokoćalo, ne mogu da ga dobiju da pitaju da li i šta smeju da objave.
Recommended Posts