pt 2.0 Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 11 hours ago, Plajvi said: Svaki dan 15 minuta piksnerija i rijecka, to moze u vocap/jutarnji da se uglavi Ne dolazi u obzir. Ovo ide u termin Slagalice, kako bog zapoveda. 2
San Epifanio Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Moji predlozi za programsku semu: posle ponocni termin - Vezbanje sa Zlim (18+) u prajmtajmu od istog autora moze - Sajam automobila Na svakih sat vremena vesti - Vememah javlja 4
Ptica trkacica Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ja se nadam da ovo za I. Mastilović samo "nabadaju". Za njeno dobro. ... Shiit has hit the fan I ja se nadam. Pretpostavljam da hoće da povuku neko ozbiljno ime iz printa ugleda radi, ali Sreten Radović sve to anulira. On je novinar i urednik kao što sam ja kosmonaut. Ko može da ih shvati ozbiljno posle ovakve najave... 1
msv Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Lik je došao u medije pišući pisma redakciji Sveta na temu koliko obožava Cecu. Filmska priča 2 1
Ptica trkacica Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Zezaš? To mi je, vidiš, promaklo, a baš je zanimljivo
msv Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 (edited) 9 minutes ago, Ptica trkacica said: Zezaš? To mi je, vidiš, promaklo, a baš je zanimljivo Daško je pričao u emisiji, radili su zajedno u to vreme. "Mlađo, sećaš se onog što je uvek izgledao kao da mu daju 40 dana? E taj je sad u Blicu..." Edited June 1, 2022 by msv 1
Ratamahatta Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 2 hours ago, pt 2.0 said: Ne dolazi u obzir. Ovo ide u termin Slagalice, kako bog zapoveda. + serijal o organizovanom kriminalu da vodiš 3 1
pt 2.0 Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 12 minutes ago, Plajvi said: + serijal o organizovanom kriminalu da vodiš
kud u maglu Simoviću Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 (edited) blic počeo sa draftovanjem stafa, naravno prvo sekretarice i vozači živo me zanima koliko će vremena da prođe dok drakulićka ne popizdi i otpusti 100 ljudi blic je imao već akcije pokretanja tv-a pa je gđa doživela fras kad je morala da plati ob van 5k€ + ljudstvo, a izbornu noć im je pratilo u piku 1200 ljudi e posle fijaska sa izborima, rešili su da im fotoreporteri kad odu na snimanje, snimaju i video sadržaj fotoapratima i to kače na nešto što se zvalo blic tv. onda su “zauvek” odustali kad su shvatili da im jedna ekipa obezbeđuje max 5-10 min materijala dnevno Edited June 4, 2022 by kud u maglu Simoviću 3
kud u maglu Simoviću Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 (edited) neka direktorka tamo e jelena drakulic petrovic Edited June 4, 2022 by kud u maglu Simoviću
DrIlic Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 (edited) Prvi put cujem za doticnu i njena sizofrena cepanja. Nego jel se zna ko od ovih postojecih ide niz vodu? Happy ili B92? Edited June 4, 2022 by DrIlic
dvb-t manijak Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 1 hour ago, DrIlic said: Prvi put cujem za doticnu i njena sizofrena cepanja. Nego jel se zna ko od ovih postojecih ide niz vodu? Happy ili B92? obe
Recommended Posts