Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

A eno vesa simonovic kao clan žirija deli nagrade novinarima lokalnih medija!

Okeeej!

Poslato sa WC šolje by BVK

kako spavaju noću pisac teksta, njegov urednik, menadžment i vlasnik Blica?

fizički mi je loše, muka mi je u želucu od kad sam pročitala naslov. jadan čovek i jadni mi s njima

Kako spava onaj Paul McMullan što je onomad radio 10 puta gore stvari? Takva vrsta ličnosti je s vremenom razvila kapacitete da racionalizuje sopstveno ponašanje. Verujem da svi ovi imenovani iz Blica veruju u istinitost navoda iz krivične prijave, a ako je tako, dalje se sve piše samo od sebe.

zabole ih kurac

+1

Kako spava onaj Paul McMullan što je onomad radio 10 puta gore stvari? Takva vrsta ličnosti je s vremenom razvila kapacitete da racionalizuje sopstveno ponašanje. Verujem da svi ovi imenovani iz Blica veruju u istinitost navoda iz krivične prijave, a ako je tako, dalje se sve piše samo od sebe.

Verovanje ili neverovanje u istinitost navoda iz krivične prijave su subjektivni doživljaji koji ne bi smeli da definišu ton i sadržaj medijske prezentacije. Novinari na tom nivou mogu, ako im savest već dozvoljava, da ćakulaju i razmenjuju privatne poruke, ne i da javno obeleže nekoga pre izricanja pravosnažne presude.

Pišem koješta, očigledno je da se sve može, osim vređanja (sic) premijera. 

drugari,

naleteo na fotku dole na twitteru, a dosta dobro objašnjava šta se može uraditi, pa predlažem da izšerujete fotku

hashtegovi & menšni: #bojkot_tabloida #bojkotBlica @Blic_online @somboracmarko

blic_stoka.jpg

Edited by Ravanelli

ne verujem. to je bilo pre godinu dana, te ekipe ne pamte duze od 3 nedelje

Onda je još  gore, ako je stvarno dovoljno da naljutiš nekog urednika...

Ne znam zašto mislite da je neko konkretno zameranje u pitanju. Jesu im se možda i one selfie-sponzoruše-Lukine-ubice zamerile, ili ona nesrećnica iz ministarstva što se usudila da kači svoje slike u kupaćem kostimu po Fejsbuku? Vole ljudi da primene taj stil i sa najmanjim povodom.

Ako je neko stvarno podneo prijavu, tabloidnim govnarima ne treba nikakva dodatna motivacija da optuženog razapnu preko naslovne strane.

+1

3k plus neki bonusi i sitna lapanja ako dotera do 5k da se šuta nogama u apstinenta :fantom:

Lupetas po obicaju o necem o cemu pojma nemas