Friend Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 Nece da se zameraju vlasti jer ce da ih ugase bez mnogo reakcije iz inostranstva, jer znaju da Vucic trenutno isporucuje sta treba 1
pt 2.0 Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Dušan Mašić na tviteru objašnjava Kuriru, koji ga je pre 2 sata proglasio mrtvim, da je on, in fact, živ. Malo sam u šoku.
Frank Pembleton Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Dušan Mašić na tviteru objašnjava Kuriru, koji ga je pre 2 sata proglasio mrtvim, da je on, in fact, živ. Malo sam u šoku. Izgleda da je umro Dušan Mašić advokat, a oni guglali i izašla im slika novinara.I tako... ... Shiit has hit the fan 3 1
vememah Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Ispravili su na Kuriru tu brljotinu, tj. izbacili novinar iz teksta i sliku novinara. Umro je advokat koji je bio branilac Radeta Markovića. https://www.youtube.com/watch?v=ayc_z9DSgdM Quote DANAS U EMISIJI "POSLE RUČKA" ISTRAŽUJEMO: Da li je lažno svedočenje na sudu kažnjivo? Kolike su kazne za laganje suda? Da li uopšte neko "ima pravo" da laze na sudu?! Gosti: Zora Dobričanin - Advokat Toma Fila - Advokat Svetozar Vujanić - Advokat Dušan Mašić - Advokat 1
Moonwalker Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 (edited) Ovo su preuzeli sa Fejsbuka Dusana Masica https://www.021.rs/story/Info/Misljenja-i-intervjui/288714/Dusan-Masic-drugi-put-medju-Srbima.html «Zovem poznanika koji je visoko pozicioniran u Adria Media grupi i Kuriru. Objašnjavam mu šta se dogodilo, čovek ne može da veruje. Razni zovu. Jednima smešno, drugima tužno, a trećima žalosno. U sličnom tonu su i komentari na Tviteru» Boze mi oprosti ja sam od onih koji su se nasmejali, mada je ovo u osnovi za WTF. Kaze covek sreca u nesreci da nije otislo na TV zbog starije rodbine. »Svi me danas pitaju kako se sam se osećao. Ima li života posle digitalne smrti? Naravno da ima i to samo pokazuje koliko taj digitalni svet nema puno veze sa ovim stvarnim. Svako tamo može i da umre i da oživi, a da se u relanosti zapravo ne dogodi ništa. Osim što smo imali lepu "žurku" na Tviteru. Najviše me je zapravo razočarala još jedna spoznaja koliko je naša medijska scena devastirana, a profesija unižena. Ko tu sve i kako radi. Ko je sve novinar. Ne samo u Srbiji, već i u celom regionu. Koliko je poguban taj copy-paste ne samo za novinarstvo već možda i za nečiji život. U ovom slučaju moj. Kada je jedan lokalni list svojevremeno objavio da je umro genijalni Mark Tven on im je odgovorio: "Vaša informacija je u principu tačna, ali je samo preuranjena". Digitalna smrt ima neka druga pravila i rečnik na mrežama je neformalniji. Zato bih svima koji su me juče "upokojili" poručio u jednoj rečenici: "U jednu ruku ste u pravu, a u drugu vam se......"» Edited November 1, 2021 by Moonwalker 1
Frank Pembleton Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Ovaj kao da je pao sa Marsa.Ovo se događalo već zilion puta Kuriru i ostalim tabloidima.Kakvo bre zaprepašćenje.Tako su u priči o Tominom sinu Radomiru Nikoliću stavili sliku onog glumca...Beše Aco Petrović trener kad je umro, na 92-ki u prilogu Kolundžiji pokrili sa pogrešnom slikom...A ovaj mu se kao zaprepašćuje... ... Shiit has hit the fan
Moonwalker Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Pa dobro jeste creepy, i ajde konacno neko da reaguje. Mada mrka kapa da ce nesto da se promeni i da ce da se opasulje. Tako i anonimne ljude stresaju. Za Kolundziju se secam, za ovo ostalo nisam znala.Nekad se pomislim da to bas i nije nenamerno. 1
Frank Pembleton Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Pa dobro jeste creepy, i ajde konacno neko da reaguje. Mada mrka kapa da ce nesto da se promeni i da ce da se opasulje. Tako i anonimne ljude stresaju. Za Kolundziju se secam, za ovo ostalo nisam znala.Nekad se pomislim da to bas i nije nenamerno. Za ovo sa glumcem jeste nenamerno, jer znam čoveka koji je pogrešio. ... Shiit has hit the fan 1
Haralampije Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 slucajno danas naleteh pogodi ko je direktor MTS-a ubosni, radi se o jednom doktoru https://mtel.ba/o-mtel-u Spoiler
Rowanoke Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 3 minutes ago, Haralampije said: slucajno danas naleteh pogodi ko je direktor MTS-a ubosni, radi se o jednom doktoru https://mtel.ba/o-mtel-u Hide contents Neeeeeee. Jebes meeeeeeee 2
Haralampije Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 2 minutes ago, Rowanoke said: Neeeeeee. Jebes meeeeeeee Izvini, trebao sam da upozorim na sadrzaj, i ja sam imao poluinfarakt 1
jorma shparga Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 jeste zena ruzna za 2 jako ruzne osobe, ali kako moze da bude u isto vreme direktor sluzbenog glasnika u srbiji i mtel-a u bosni?
munze Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 9 minutes ago, Rowanoke said: Neeeeeee. Jebes meeeeeeee iju
Recommended Posts