kgmr Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 U mamu im jebem. Sad stvarno treba Somborca smoriti na tviteru da napusti govno. ima li profil ili kako?
Аврам Гојић Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) kako spavaju noću jbt ko, urednici ili oni novinari integrisane redakcije koji nemaju direktne veze sa ovim tekstom? verovatno se prevrću u krevetu razmišljajući kako da plate podivljali infostan i dečju odeću, eto kako spavaju. ako vas zanima šta misle o tome, evo reći ću vam na osnovu ličnih kontakata: odvratno im je ovo, pogotovo što je masa ljudi došla u Blic pre ove užasne transformacije. ali im je još odvratnije da ostanu bez plate u zemlji u kojoj se posao traži godinama. dajmo ljudi malo realnosti u razmišljanju, za ovo su odgovorni sledeći ljudi: pisac teksta, njegov urednik, menadžment i vlasnik Blica. Edited October 22, 2014 by Грешни Василије
nenad Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) kako spavaju noću jbt ko? novinari ili jelena i ekipa? ako pitas za novinare, oni zaista nemaju izbora. ako pocnu da se bune, dobice radnu knjizicu pre nego sto zavrse recenicu. to bi bio i kraj njihove novinarske karijere. jelena i ekipa su govna, oni spavaju k'o bebe. @ vasa ovo je moralo doci sa vrha, nemoguce je da su novinar i urednik rubrike samostalno ovo smislili, a kamoli odradili. Edited October 22, 2014 by nenad
belch Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) kako spavaju noću pisac teksta, njegov urednik, menadžment i vlasnik Blica? fizički mi je loše, muka mi je u želucu od kad sam pročitala naslov. jadan čovek i jadni mi s njima Edited October 22, 2014 by belch
copkillah Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 kako spavaju noću pisac teksta, njegov urednik, menadžment i vlasnik Blica? zabole ih kurac
Аврам Гојић Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 kako spavaju noću pisac teksta, njegov urednik, menadžment i vlasnik Blica? A to, ma boli njih dupe, svašta, business as usual. Ima i još nešto, te ekipe uspeju da galamom ubede i sebe da su ovakve stvari istina. Garant zaista postoji neka privatna krivična tužba, što samo po sebi ne znači ništa, mogu ja sad protiv tebe da podnesem privatnu krivičnu Gde ima dima, ima i vatre. Ma znao sam ja to odavno o njemu, peder običan, svi to znaju. Svi ti pederi su agresivni. I tako, reč po reč, ubediš sebe da zapravo obavljaš važan javni posao. Ovo ne važi za Svetu Marjanovića, on nema normalne ljudske emocije i ne mora sebe da ubeđuje u bilo šta.
Bat Bat Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Бешикташ, сутрашњи ривал Партизана у групној фази Лиге Европе, данас стиже у Београд, предвођен некадашњим селектором Хрватске Славеном Билићем и највећом звездом Сенегалцем, Демба Бом. Демба Бом
Ariel Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 ima li profil ili kako? https://twitter.com/somboracmarko Pa ono, reply na tvitove. Ja sam već počeo, jer je mrtav ladan tvitovao nešto što pokazuje da ga realno zabole kurac: Marko Somborac@somboracmarko 'Optužio glumca Gorana Jevtića da mu je obljubio maloletnog sina' ma ne kvarite nam dolazak novaka juniora
Аврам Гојић Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) https://twitter.com/somboracmarko Pa ono, reply na tvitove. Ja sam već počeo, jer je mrtav ladan tvitovao nešto što pokazuje da ga realno zabole kurac: Marko Somborac@somboracmarko 'Optužio glumca Gorana Jevtića da mu je obljubio maloletnog sina' ma ne kvarite nam dolazak novaka juniora Iz ovog tvita ja ne vidim da ga zabole kurac nego da direktno podržava potez redakcije. kao, vi se zabavljate rođenjem Novaka juniora dok glumci siluju DECU! drago mi je zbog toga što sam odavno prokljuvio tog benignog režimskog humoristu, tako reći 1 Indeksovca. Edited October 22, 2014 by Грешни Василије
kgmr Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 https://twitter.com/somboracmarko Pa ono, reply na tvitove. Ja sam već počeo, jer je mrtav ladan tvitovao nešto što pokazuje da ga realno zabole kurac: Marko Somborac@somboracmarko 'Optužio glumca Gorana Jevtića da mu je obljubio maloletnog sina' ma ne kvarite nam dolazak novaka juniora oke posto na fejsu nisam nasla
Кристофер Лумумбо Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Iz ovog tvita ja ne vidim da ga zabole kurac nego da direktno podržava potez redakcije. kao, vi se zabavljate rođenjem Novaka juniora dok glumci siluju DECU! drago mi je zbog toga što sam odavno prokljuvio tog benignog režimskog humoristu, tako reći 1 Indeksovca. +1
InvisibleLight Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) ali kako je to sve uokvireno sirokim crnim linijama, kao neka smrtovnica, da dobije na dramatici jezivost je l danas bese strajk prosvetara i skupstina pocinje raspravu o zakonu o smanjenju plata i penzija Edited October 22, 2014 by InvisibleLight
Mil@n Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 ali kako je to sve uokvireno sirokim crnim linijama, kao neka smrtovnica, da dobije na dramatici jezivost To je i meni utisak. Kad bi pao etihadov avion sa 300 mrtvih Srba, msm da bi naslovna manje tragično izgledala. Divljina, mi smo divljina neopisiva.
Verterdegete Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 To je i meni utisak. Kad bi pao etihadov avion sa 300 mrtvih Srba, msm da bi naslovna manje tragično izgledala. Divljina, mi smo divljina neopisiva. Mislim da nije zbog toga. Imam osecaj da su vest dobili neposredno pred slanje na stampu, pa su poleteli na brzinu da je okace na naslovnicu bez ulepsavanja samog priloga.
Аврам Гојић Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Mislim da nije zbog toga. Imam osecaj da su vest dobili neposredno pred slanje na stampu, pa su poleteli na brzinu da je okace na naslovnicu bez ulepsavanja samog priloga. Vara te osećaj, naslovna je ista u oba Blicova izdanja.
Recommended Posts