Кристофер Лумумбо Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 On 30.9.2021. at 17:49, MiddleClass said: Volimo li Nenada Kulacina? Kakav je stav ppp o njemu? kulacina je budala, milsim da nikom taj izraz ne pirstaje bolje, ali je nasa budala i podrzavao sam ga sve do skoro kada je poceo piijan da vodi emisije, od tada ga volim. 3 6
Zabalujev Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 5 minutes ago, Grunf said: ti stvarno mislis da ilic mr velimiru treba dati priliku da smatra o necemu 2019. godine? Ukratko, da. Inače, moja lista njegovih dosadašnjih gostiju koji mi baš ne pasuju je poprilično duga, pa ništa, ako mi se baš ne gleda - ne gledam tu emisiju ili odgledam samo prvi deo.
Rowanoke Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Ova lajavica ne daje pristup podacima jer je potreban pristup programu koji je od informatike... koga ona laze?
jimi Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Ona gostuje na TV u raskopcanoj ludackoj kosulji. 2 2
kud u maglu Simoviću Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 жељко синобад треће снимање у животу су ми били брејкерси на ташу. ја ко дете у луна парку, жељко ми је рекао стави 5.6 и удри јбт биле фотке као за магнум хвала на сваком савету мајсторе и вечна ти слава 2
Frank Pembleton Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 жељко синобад треће снимање у животу су ми били брејкерси на ташу. ја ко дете у луна парку, жељко ми је рекао стави 5.6 и удри јбт биле фотке као за магнум хвала на сваком савету мајсторе и вечна ти славаE jbga... Video neke njegove fotke na fejsu iz bolnice, baš je loše izgledao... ... Shiit has hit the fan
foto Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 (edited) sahrana je u subotu, 13h na lescu srbija jos nije svesna kakvog je fotografa izgubila. ali zeljko je bio fotograf 20. veka za kojeg nije bilo mesta u ovim novim medijima. nadam se da mu nece neko praviti ad hoc in memoriam izlozbu, nego da ce se neko ozbiljno pozabaviti njegovim radom. ljudi ce biti prijatno iznenadjeni. zeljko je bio velik, mnogo velik... gluvi, neka ti je laka zemlja. Edited October 5, 2021 by foto 2
Frank Pembleton Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Jedan po jedan odlaze jbga...... Shiit has hit the fan
Grunf Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 gluvi je bio najbolji fotograf koga sam poznavao. strasno mi je zao.
foto Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 On 5.10.2021. at 18:40, Frank Pembleton said: Jedan po jedan odlaze jbga... ... Shiit has hit the fan stari ljudi obicno kazu 'dobro je dok ide po redu'. e pa ovde ne ide po redu odlaze kolege nasih godina, generacija X. matorci se dobro drze i neka se drze sto duze, sve najbolje im zelim i mnogo ih volim (uglavnom). mi smo ozbiljno osteceni ali to, uglavnom, ni ne znamo, a kad saznamo cesto bude prekasno. stizu 90te i ostale na naplatu a taj visoki racun izgleda da ne mozemo da platimo bez obzira ko je gde i za koga radio. 1 1
foto Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 8 hours ago, Grunf said: gluvi je bio najbolji fotograf koga sam poznavao. strasno mi je zao. gluvi je bio medju 3-5 najboljih fotografa iz srbije koje poznajem i koje sam poznavao. strasno mi je zao.
Frank Pembleton Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Da to se tačno vidi zadnjih 2-3 godine...Jbga mislimo da smo "eskivirali".Da citiram:"Spasen je taj prvi pogođeni,a svi su drugi večni taoci košmara." ... Shiit has hit the fan 1
foto Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 (edited) On 4.10.2021. at 23:54, Frank Pembleton said: E jbga... Video neke njegove fotke na fejsu iz bolnice, baš je loše izgledao... ... Shiit has hit the fan otislo je na PP nije bas za ceo forum. vise je za medijske uposlenike iliti drustveno-politicke radnike, dok se jos znao neki red izvinite. Edited October 6, 2021 by foto
Hamlet Strašni Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Sinobad. Jel on radio pre tridesetak godina u TV Beograd kao direktor ili šef?
Recommended Posts