Lezilebovich Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 preiskusna su to govna da bi im se tek tako uzimale pare
Аврам Гојић Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) Možda može da ih tuži za kaljanje ugleda i časti i otme im neke pare i koliko toliko se očisti? Naravno da moze da ih tuzi ali Ringier je veoma jaka firma. Edited October 22, 2014 by Грешни Василије
Malvo Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Tako se to radi za platu od 30.000 evra mesečno (Jelena Drakulić-Petrović, direktora Blic)
copkillah Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 A ne, ocigledno nije bio usamljen. Mislio sam na jednog ministra...
Hella Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Tako se to radi za platu od 30.000 evra mesečno (Jelena Drakulić-Petrović, direktora Blic) da nisi ti zveknuo nulu viška
burekdzija Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) Mislio sam na jednog ministra... Glup sam :( A mislio sam da smo mozda isli zajedno u skolu :) edit: sad vidim da je slina isto godiste kao i ja, a da je isao u IX gimnaziju (i ja sam iz nbg, isao sam u X). Ne mogu jos osnovnu skolu da mu iskopam ali ako je Uzicka Republika onda je fucking scary... Edited October 22, 2014 by burekdzija
yolo Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 da nisi ti zveknuo nulu viška 300.000 evra godisnje, pa racunaj. (navodno )
nenad Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 300.000 evra godisnje, pa racunaj. (navodno ) nema sanse da je ovo istina. jeste ona tamo kljucna figura, ali da bi neko imao toliku platu morao bi da isporucuje vlasniku mnogo veci profit nego sto to trenutno radi jelena.
Hella Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 nema sanse da je ovo istina. jeste ona tamo kljucna figura, ali da bi neko imao toliku platu morao bi da isporucuje vlasniku mnogo veci profit nego sto to trenutno radi jelena. +1 3k plus neki bonusi i sitna lapanja ako dotera do 5k da se šuta nogama u apstinenta
kgmr Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 nema sanse da je ovo istina. jeste ona tamo kljucna figura, ali da bi neko imao toliku platu morao bi da isporucuje vlasniku mnogo veci profit nego sto to trenutno radi jelena. ili da bude dovoljno poslusan, nije profit samo od prodaje novina (lupetam, asociram) govna smrdljiva govna. znamo li ikog ko radi u blicu, da cujemo (anonimno) da li se iko u kuci buni na ovo?
Ariel Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 U mamu im jebem. Sad stvarno treba Somborca smoriti na tviteru da napusti govno.
nenad Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) ili da bude dovoljno poslusan, nije profit samo od prodaje novina (lupetam, asociram) govna smrdljiva govna. znamo li ikog ko radi u blicu, da cujemo (anonimno) da li se iko u kuci buni na ovo? poslusnost se podrazumeva, ali meni se cini da je ta cifra ipak prevelika za poslusnost. pre nekoliko godina sam radio neki projekat, i proveo par nedelja u blicu. sudeci po tome sto sam tada video, iskreno sumnjam da se bilo ko buni. edit govna, nevidjena govna. Edited October 22, 2014 by nenad
Аврам Гојић Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) postoji samo jedna moguća vrsta pobune na takvom poslu - da isključiš kompjuter i odeš kući. bez obzira na težinu ovog prestupa, to je nešto što mnogi ljudi apsolutno ne mogu da dozvole sebi u ovo vreme. Edited October 22, 2014 by Грешни Василије
nenad Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 postoji samo jedna moguća vrsta pobune na takvom poslu - da isključiš kompjuter i odeš kući. bez obzira na težinu ovog prestupa, to je nešto što mnogi ljudi apsolutno ne mogu da dozvole sebi u ovo vreme. to je i moj utisak.
Recommended Posts