Frank Pembleton Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Prema Tanjugovoj vesti koju prenosi Blic, posredno (preko druge firme), Kurir je pokazao namere (slanjem pisma o namerama Agenciji za privatizaciju) za kupovinom Politike. Iako ostaje pomalo nejasno ko je zaista (trenutno) vlasnik Politike i koliki je preostali drzavni deo, sve vodi ka tome da ovo zlo nece stati dok od svega sto je imalo bilo kakav (pozitivni i negativni svejedno je) novinarski predznak u Srbiji ne bude ostao samo prah i pepeo Izaslo i u Politici Sustina jeste to samo obratiti paznju na razliku Politika AD i Politika NiM
Bane5 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Kapiram razliku, ali mi se cini da se ovo zlo nece zaustaviti na jednom segmentu.
Dr Arslanagić Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Jebiga, kriza, mediji su džabalesku... Eno, Adria Media je otišla Rodiću za kikiriki.
Takeshi Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 da se pesnicki izrazim, zlo se modernizovalo i ubrzano popunjava ogromne pukotine iz prethodnog perioda, na svim nivoima.
Lezilebovich Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 preko cele naslovne kurira dominira očajna majka čija su deca juče poginula. pa da li je moguće da to podiže tiraž ? neko će stvarno odlučiti da kupi kurir da bi gledalo očajnu ženu umesto da kupi štaznam blic ili informer
Haralampije Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 preko cele naslovne kurira dominira očajna majka čija su deca juče poginula. pa da li je moguće da to podiže tiraž ? neko će stvarno odlučiti da kupi kurir da bi gledalo očajnu ženu umesto da kupi štaznam blic ili informer pa nece ali kad vidi taj prizor reci ce sebi :Meni je jos i dobro,jebes smanjenje penzije,jebes sto nemam platu -samo kad sam ziv i zdrav,ja i moja deca! misija kurira za taj dan - ispunjena
Singer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 jel ovo pisanje kako trava leči rak, kako je lek u nemačkoj itd. ima za posledicu da se roditelji malo pozabave sa decom i skrenu fokus sa drevno političkih tema... dan za danom trava je gotiva
Verterdegete Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Mene cudi iznenadna Blicova fiksacija Hellz Ejndzelima.
Čutura Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dragan J. Vučićević otvara školu prorežimskog novinarstva
Malvo Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 http://www.e-novine.com/sport/sport_plus/109906-Zahvalni-strelac-Gavri.html dečko posvetio gol pokojnom ocu, nepotpisana džukela napisala i iz toga iskontruisala priču da je posvetio ovom krimosu. inače, ako je to onaj koji mislim da jeste, u pitanju je duboko i veoma ozbiljno poremećena osoba. i nikom ništa, puj pike, nastaviće dalje.
Lezilebovich Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 nadam se da će Gavrić uzeti neke pare od ovih idiota
Recommended Posts