levi Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 500 din nije loš tekst, pošto je većina prodala neće se udubljivati, samo će da prelete i da vide da opet ležu neke pare, svaka čast Vučiću oni koji vide u tome zajebanciju, i onako nisu ciljna grupa
gone fishing Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 ja sam i zaboravio na te akcije fine parice od dividendi ako je text tačan
salerokada Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Dobio sam danas link za vest na Blicu. Na dnu vesti stoje "preporuke" za ostale vesti. Među njima link ka Informeru. Jel to Ringier prodao Blic ili kakva je saradnja u pitanju?
kud u maglu Simoviću Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 ovo ko ona nagrada miroviću za najbolju nenagrađivanu knigu
dvb-t manijak Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 (edited) Uh kako je dobra, svaka čast. Probao sam je za avatar ali je mnogo sitno da bi se shvatila sva suština ove fotke. Baš je "Budućnost Srbije". http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=486079 Edited June 8, 2019 by dvb-t manijak
gospa buba Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 sreca pa smo zbacili onog tita i taj kult lichnosti shto nas je sve terao da radimo
Giggsy Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Sad vidim da je bio Kesara Veprinu Djuku cemo ako da Bog vijati grabuljama, vilama i motkama, trazeci ga uz svetlost vatre
slepa živana Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 3 hours ago, Giggsy said: Sad vidim da je bio Kesara Veprinu Djuku cemo ako da Bog vijati grabuljama, vilama i motkama, trazeci ga uz svetlost vatre đuka agenturna agencija nego, nije morao kesić baš da dovede na mesto analitičara ovog mladog slobodara
Giggsy Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 5 hours ago, slepa živana said: đuka agenturna agencija nego, nije morao kesić baš da dovede na mesto analitičara ovog mladog slobodara Meni delovalo da ga je doveo radi zezanja. Ne pamtim da se ovako zezao i da je nekog ovako zezao. Aj nek bude da sam u pravu
Apollo Creed Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Slobodan P. (50) iz mioničkog sela Sanković uhapšen je jer je udario pesnicom autora emisije „Žikina šarenica“ Živorada Nikolića i ugrozio bezbednost oko 30 građana, koji su došli na snimanje emisije. Incident se dogodio u nedelju pola sata pred početak emisije „Žikina šraenica“, koja se emitovala uživo iz Mionice. Slobodan P. je svojim traktorom uleteo u pešačku zonu, gde je u tom trenutku bilo oko 30 ljudi, tako što je porušio žardinjeru, koja je postavljena na početku pešačke zone. Onda je sišao sa traktora i krenuo prema voditelju emisije. Čim mu je prišao rekao mu je „J…. ti majku pedofilsku“, a nakon toga ga je udario pesnicom u glavu. Voditelj je, na sreću, prošao bez povreda, tako da je emisija počela na vreme i izgledalo je kao da se ništa nije desilo.
ToniAdams Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Najbolja šarenica ikad. Nadam se da nisu taj deo izbacili.
radisa Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 A jel' ima objašenjenje zašto traktorista misli da je Žika pedofil? Pitam za tužilaštvo...
Recommended Posts