Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

a koliko su vredele kad smo ih dobili?

Posted

500 din

nije loš tekst, pošto je većina prodala neće se udubljivati, samo će da prelete i da vide da opet ležu neke pare, svaka čast Vučiću

oni koji vide u tome zajebanciju, i onako nisu ciljna grupa

Posted

ja sam i zaboravio na te akcije :happy: fine parice od dividendi ako je text tačan

• 4 weeks later...
Posted

Dobio sam danas link za vest na Blicu.

Na dnu vesti stoje "preporuke" za ostale vesti. Među njima link ka Informeru.

Jel to Ringier prodao Blic ili kakva je saradnja u pitanju?

Posted

073E2B2D-6755-4676-AE59-E0A945C1442D.thumb.jpeg.d92f13e0212e855218d1edc2b9148df3.jpeg

ovo ko ona nagrada miroviću za najbolju nenagrađivanu knigu

Posted (edited)

Uh kako je dobra, svaka čast. Probao sam je za avatar ali je mnogo sitno da bi se shvatila sva suština ove fotke.

Baš je "Budućnost Srbije". 

http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=486079

Edited by dvb-t manijak
Posted

sreca pa smo zbacili onog tita i taj kult lichnosti shto nas je sve terao da radimo :dry:

Posted

Sad vidim da je bio Kesara
Veprinu Djuku cemo ako da Bog vijati grabuljama, vilama i motkama, trazeci ga uz svetlost vatre

Posted
3 hours ago, Giggsy said:

Sad vidim da je bio Kesara
Veprinu Djuku cemo ako da Bog vijati grabuljama, vilama i motkama, trazeci ga uz svetlost vatre

đuka agenturna agencija

nego, nije morao kesić baš da dovede na mesto analitičara ovog mladog slobodara

Posted
5 hours ago, slepa živana said:

đuka agenturna agencija

nego, nije morao kesić baš da dovede na mesto analitičara ovog mladog slobodara

Meni delovalo da ga je doveo radi zezanja. Ne pamtim da se ovako zezao i da je nekog ovako zezao. Aj nek bude da sam u pravu

Posted

Slobodan P. (50) iz mioničkog sela Sanković uhapšen je jer je udario pesnicom autora emisije „Žikina šarenica“ Živorada Nikolića i ugrozio bezbednost oko 30 građana, koji su došli na snimanje emisije.

Incident se dogodio u nedelju pola sata pred početak emisije „Žikina šraenica“, koja se emitovala uživo iz Mionice.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=23

Slobodan P. je svojim traktorom uleteo u pešačku zonu, gde je u tom trenutku bilo oko 30 ljudi, tako što je porušio žardinjeru, koja je postavljena na početku pešačke zone. Onda je sišao sa traktora i krenuo prema voditelju emisije. Čim mu je prišao rekao mu je „J…. ti majku pedofilsku“, a nakon toga ga je udario pesnicom u glavu. Voditelj je, na sreću, prošao bez povreda, tako da je emisija počela na vreme i izgledalo je kao da se ništa nije desilo.

Posted

Najbolja šarenica ikad. Nadam se da nisu taj deo izbacili.

Posted

A jel' ima objašenjenje  zašto traktorista misli da je Žika pedofil?

Pitam za tužilaštvo...