Turnbull Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Ne znam baš kako ovo da shvatim, kao najavu otkazivanja Prajda, ili pak samo uvid u to sa kakvim dušmanima AleVu ima posla i na šta su oni sve spremni, i kakvu pn žrtvu zapravo podnosi za nas.
Notorious Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Ne znam baš kako ovo da shvatim, kao najavu otkazivanja Prajda, ili pak samo uvid u to sa kakvim dušmanima AleVu ima posla i na šta su oni sve spremni, i kakvu pn žrtvu zapravo podnosi za nas. Kakva god namera bila, naslov i fotografija ne ukazuju na težnju ka toleranciji različitosti.
Lrd Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) Kakva džukela, slošilo mi se. To je...ne mogu. Vrlo sam svestan da je manje od dva zla i dalje zlo, ali ne treba zaboraviti da ni odvratni Kurir više nije homofoban i nacionalistički. Edited September 21, 2014 by Lrd
Notorious Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Understatement of the year! Vežbam taktičnost.
Hella Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 kad vec trazis, evo ti jedan citat: to je baš ono o čemu govorim i tada su bili opozicija ali nije bilo finalnog proizvoda belolistićarskih genija da im ukida slobodu govora
Lrd Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 to je baš ono o čemu govorim i tada su bili opozicija ali nije bilo finalnog proizvoda belolistićarskih genija da im ukida slobodu govora Šta ti hoćeš da kažeš? Da je za vreme Tadićeve vladavine postojala sloboda govora? Pa nemoj me zasmejavati.
Hella Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) pa dobro pošto su svi isti i ništa se ne menja šta je onda efekat vaše kuknjave Edited September 22, 2014 by Hella
salerokada Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Hvala svim anonimnim junacima poreskih i drugih inspekcija na prijavama i dojavama, jer ono što nas ne uništi učiniće nas jačima, a jasno je da svi težimo tome. Težimo da budemo jači, bahatiji. Hvala svim sokolim političarima, kaubojcima i indijancima, na pretnjama novinarima, jer novinari moraju da znaju gde je njihovo mesto u sistemu. Neki red mora da postoji. "Da se zna ko kosi, a ko vodu nosi". Zamislite kada bi političari radili svoj posao? Mislim na posao za koji su legalno plaćeni. Hvala Peričinim pulenima koji su hteli da nas kupe, u kešu. Imponuje mi, strašno mi imponuje. Hvala svim ostalim dušebrižnicima koji su mi govorili: sine, pa tako se ne radi posao. Pos'o za po'so, ali tal je tal. Svi mi, je li, igramo u istom timu, sa istim ciljem. Ne. Hvala gradonačelniku Niša, gospodinu profesoru dr Zoranu Perišiću na svim nepristrasnim tenderima za medije, jer "ako nisi za sebe, nisi ni za druge". Uostalom, mi smo za vas ionako strani plaćenici. Istina je da ste vi, gospodo političari, pravi domaći izdajnici. Svaka čast Perici, on je uspeo za samo 6 meseci da nam pošalje 2 inspekcije (finansijsku i poresku) i time pokaže kako je veliki borac za nezavisnost medija u Srbiji.
Аврам Гојић Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Blicu smeta gnusna sirotinja. Kako izgleda kada nekultura stane na put kulturi svedoci smo skoro svakog dana. U prevozu, u školi, u prodavnici, na ulici, u bioskopu, na stadionu... A kako izgleda kad se nekultura i fizički ispreči kulturi možete da vidite svakog dana ispred Bitef teatra, i to usred održavanja jedne od najznačajnijih kulturnih manifestacija u zemlji - internacionalnog BITEF festivala. Đubre, polovna odeća, obuća, krpe, kese, razbacane stvari, gladne mačke i ptice, dočekaće Beograđane i njihove goste koji su kupili karte za predstave u Bitefu jer je divlja pijaca, udaljena samo desetak koraka od Bajlonija, bukvalno došla do ulaza u BITEF teatar. Ružna i slika neprimerena gradu u kojem se mnogi trude da on postane kulturna prestonica naše zemlje, ali i regiona. Pozvali smo komunalnu policiju i pitali kada su bili u akciji kod Bajlonijeve pijace, odnosno na ovom Skveru Mire Trailović. Rekli su nam da svakog prepodneva vode bitku sa uličnim prodavcima ispred ulaza u Bitef teatar, ali da su oni neumorni. - Dolazimo tu bukvalno svakog dana sa "Gradskom čistoćom" i pišemo kazne tim prodavcima ili im oduzimamo robu. Međutim, čim nam vide leđa, oni se vrate. Neki procene da im je roba jeftinija od kazne pa samo pobegnu. Opština Stari Grad organizovala je i kamion pa smo odatle odnosili i svo smeće koje se nakupi, ali problem i dalje postoji - kažu u Komunalnoj policiji.
Bane5 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 (edited) Prema Tanjugovoj vesti koju prenosi Blic, posredno (preko druge firme), Kurir je pokazao namere (slanjem pisma o namerama Agenciji za privatizaciju) za kupovinom Politike. Iako ostaje pomalo nejasno ko je zaista (trenutno) vlasnik Politike i koliki je preostali drzavni deo, sve vodi ka tome da ovo zlo nece stati dok od svega sto je imalo bilo kakav (pozitivni i negativni svejedno je) novinarski predznak u Srbiji ne bude ostao samo prah i pepeo. Edited September 27, 2014 by Bane5
Recommended Posts