Turnbull Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Nema ali. Ako udješ u to kolo najebo si i to ovi u Danasu sigurno znaju. Odgovara nekom Bogosavljeviću, a nisam pročitao na šta odgovara. A okej, da, ako je polemika onda su možda stvarno pustili po automatizmu, oni u principu puštaju svakome da odgovori. Nisam shvatio da je odgovor u pitanju.
bergasa19 Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 A okej, da, ako je polemika onda su možda stvarno pustili po automatizmu, oni u principu puštaju svakome da odgovori. Nisam shvatio da je odgovor u pitanju. Nesporazum. Ovo sa odgovorom se odnosilo na Politiku.
Takeshi Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 danas pusta kaica kao sto politika pusta npr. danicu popovic. da pokazu sirinu urednistva. jedino je problem sto sa neke imaginarne pro-vladine polemicke strane, nema nikoga osim andjelkovica i kaica.
bergasa19 Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 danas pusta kaica kao sto politika pusta npr. danicu popovic. da pokazu sirinu urednistva. jedino je problem sto sa neke imaginarne pro-vladine polemicke strane, nema nikoga osim andjelkovica i kaica. Ima u Dijalogu svega.
Turnbull Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Nesporazum. Ovo sa odgovorom se odnosilo na Politiku. Aha, to za Među nama. A u vezi s čim odgovara tom liku? (Slutim da je ono u vezi s Ukrajinom i EU - ako je to, onda je jasno što su ga bacili u Među nama, tu tera antinacionalističku priču).
bergasa19 Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Aha, to za Među nama. A u vezi s čim odgovara tom liku? (Slutim da je ono u vezi s Ukrajinom i EU - ako je to, onda je jasno što su ga bacili u Među nama, tu tera antinacionalističku priču). O srpskom nacionalizmu je reč, ali kao što sam rekao nisam pročitao tekst na koji se referiše.
akibono Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ima u Dijalogu svega. pa da, bili oni genijalci 'trećesrbijanci' onoliko puta i još tako neki slični... toj njihovoj Dijalog rubrici bi više odgovarao neki naziv sa "sponzorski" u sebi....
reg Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 (edited) Inače, prvo sam se malo začudio otkud Kaić u Danasu, a onda je neko sa tivtera prokomentarisao nešto u fazonu - pa možda im sad oproste onih pet miliona, pa mi se solidnim zakašnjenjem upalila sijalica. Ih, pa ne vredi Kaic valjda 5 miliona. Sto se tice stila, on iovako mora to da zakukulji, inace se ceo jedan pasus svodi na 'zbog lazi na tviteru i na stranicama dnevnog lista Danas [tiraz, dajboze, 3000] istina vlade nikako ne moze da se probije, ljudi vise veruju kolumni Tatjane Mandic Rigonat i tvitovima Vesne Pesic nego Dnevniku RTS-a i profesionalno vodjenim intervjuima Dragana J Vucicevica.' Edited August 28, 2014 by reg
kim_philby Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ali mi je potpuno super kako potpuno proizvoljno i ničim izazvano ubacuje filozofsku temrinologiju u tekst, naravno, bez ikakvog smisla. Obrati pažnju na ovo: Pritom ono što je hteo da kaže je da se ne slaže sa stavom voditeljke. Ali, ne, horizont smisla, jbt! kod njega je horizontala smisla u pitanju. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Apdajk Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ja sam se nekoliko puta vratio na deo u kome se naslađuje eventualnim ukidanjem Utiska nedelje i Kažiprsta i procenjivao da li u tome ima probnih balona ili pukog principa babe i snivanja. Mislim, znam da je Bebu onaj letošnji Utisak baš zaboleo, ali ovo bi bilo previše čak i za njega.
Haralampije Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Elem ..kad ce vajni RRA da rebne tv stanice koje po vasceli dan reklamiraju e cigarete?Mislim na rozikavo govno i hepi gde voditelji satima nose oko vrata e cigarete i napusavaju se do mile volje.Koliko znam to nije dozvoljeno...
Frank Pembleton Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ja sam se nekoliko puta vratio na deo u kome se naslađuje eventualnim ukidanjem Utiska nedelje i Kažiprsta i procenjivao da li u tome ima probnih balona ili pukog principa babe i snivanja. Mislim, znam da je Bebu onaj letošnji Utisak baš zaboleo, ali ovo bi bilo previše čak i za njega. Ne, sto previse?Pa to je njemu kapric, zajebancija...
Turnbull Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Jurodivi Ištvan je zapravo neka varijantaa Dejana Nestorovića - pošalju ga tako malo da se slika sa Oljom i Suzom, i sad nek se one tresu šta to znači. Možda ne znači ništa, možda dete samo lupilo, a opet, možda i znči nešto... Nek se paze u svakom slučaju. Edited August 29, 2014 by Turnbull
Apdajk Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 at Turnbull - tačno tako, možda je sitna igra mačke i miša a možda je i pretnjica ili najava.
Frank Pembleton Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Jurodivi Ištvan je zapravo neka varijantaa Dejana Nestorovića - pošalju ga tako malo da se slika sa Oljom i Suzom, i sad nek se one tresu šta to znači. Možda ne znači ništa, možda dete samo lupilo, a opet, možda i znči nešto... Nek se paze u svakom slučaju. ma ako ne shvataju odavno onda gledanje u megafona Kaica je zakasnelo...
Recommended Posts