Jeremija Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 (edited) Mislim da je ona tako formulisala pitanje, što je (po meni) još gore. Evo, našao sam originalno pitanje, "“Da li ste ikada doživeli orgazam sa ocem?” Edited October 4, 2016 by Jeremija
copkillah Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 a inače, po mrežama se uglavnom zaboravlja ko je i šta je, mahom su ljudi "oduševljeni onim šta radi".
Jeremija Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Kad bih napisao samo pola stvari koje sam čuo za nju, popio bih tužbu samo tako.
Haralampije Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 slobodan orlić urednik ekspresa pa pa ekspres odose u q
Duci Simonovic Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Evo, našao sam originalno pitanje, "“Da li ste ikada doživeli orgazam sa ocem?” Koji je bio odgovor ?
levi Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Mislim da si promasio... Pitala je o orgazmu tokom incesta... A da ne pricam o pricanju zavijenom u oblandu nagradne igre... Svejedno, to su realne stvari koje se dešavaju, neće nikome pasti kruna s glave zato što je morao da čuje nešto neprijatno što se ljudima dešava svakog dana. Što više se zna to je bolje, Pinkov senzacionalizam je tu kolateralna šteta Što se tiče emisije, žena je očigledno imala potrebu da podeli muku sa nekim, čim se prijavila za emisiju. Ne mogu da znam kako je to, ali mogu da pretpostavim da je jedna od najgorih stvari ćutanje i pravljenje da je sve u redu. Verovatno nije imala bolji način da dobije bar neko priznanje da je žrtva
ultra plasticni Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Vojtehovski je nehotice reaktuelizovala pitanje koje je jos Pekinpo postavio sa scenom silovanja u kojoj se cini da zrtva uziva u Psima od slame. Doduse na mnogo banalniji nacin
Frank Pembleton Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Svejedno, to su realne stvari koje se dešavaju, neće nikome pasti kruna s glave zato što je morao da čuje nešto neprijatno što se ljudima dešava svakog dana. Što više se zna to je bolje, Pinkov senzacionalizam je tu kolateralna šteta Što se tiče emisije, žena je očigledno imala potrebu da podeli muku sa nekim, čim se prijavila za emisiju. Ne mogu da znam kako je to, ali mogu da pretpostavim da je jedna od najgorih stvari ćutanje i pravljenje da je sve u redu. Verovatno nije imala bolji način da dobije bar neko priznanje da je žrtva Jedino što su ovi koji su radili emisiju išli po raznim ustanovama i raspitivali se za "slučajeve" ... A onda kontaktirali ljude.Ali važno je da se priča...
Voba Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 A sada jedna exkluziva... Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Tresko Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Ma da, apsolutno treba pitati žrtve silovanja da li su imale orgazam prilikom silovanja, to je veoma bitno. Trebalo bi da ode i korak dalje pa da nadje one koje su ostale trudne kao posledica silovanja, pa da ih pita kako i zašto nisu koristile kontracepciju i da li su svesne da time doprinose porastu broja neželjenih trudnoća? Jebote, kakvih sve likova ima.................
Ravanelli Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 (edited) Svejedno, to su realne stvari koje se dešavaju, neće nikome pasti kruna s glave zato što je morao da čuje nešto neprijatno što se ljudima dešava svakog dana. Što više se zna to je bolje, Pinkov senzacionalizam je tu kolateralna šteta Što se tiče emisije, žena je očigledno imala potrebu da podeli muku sa nekim, čim se prijavila za emisiju. Ne mogu da znam kako je to, ali mogu da pretpostavim da je jedna od najgorih stvari ćutanje i pravljenje da je sve u redu. Verovatno nije imala bolji način da dobije bar neko priznanje da je žrtva ma de bre. sirotinja došla za pare, ovi majmuni to naravno eksploatisali. ta cela emisija je verovatno jedna od najbolesnijih pojava na televiziji.. baš su tražili ljude sa oštećenim životima čije bi probleme iznosili na teveu za novac. Jedino što su ovi koji su radili emisiju išli po raznim ustanovama i raspitivali se za "slučajeve" ... A onda kontaktirali ljude. Ali važno je da se priča... Edited October 5, 2016 by Ravanelli
Korki Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Изгледа да је тзв. Недељник измислио интервју са Трампом Trump campaign calls Serbia story a hoaxhttp://www.usatoday.com/story/news/politics/onpolitics/2016/10/13/trump-apologizes-serbian-bombing-aligns-himself-russian-position/91994992/
Recommended Posts