čekmeže Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Tebi je to vest? Ubeđen sam da ni u Lidlovim internim novinama nije objavljeno da su budući radnici iz RS došli na obuku. Tri šargarepe kojima se maše ispred ovog naroda - EU, Lidl i Ikea.
James Marshall Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Ne znam šta ti je to čudno? Lidl, već duže vreme regrutuje ljude po trgovinskim lancima, i šalje ih na obuku... Mislim, nemam mesec dana kako su kukali na to u jednom od recimao manjih lanaca u Srbiji... I to traje već dosta dugo... Pa ono, ravnopravnost svih učesnika na tržištu, jbg, neko plaća oglase a nekog (Lidl) televizija sa nac. frekvencijom i zvanična PR agencija Vlade reklamira besplatno u dnevniku.
radisa Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Da, OK, kontam sad šta hoćete da kažete... U pravu ste...
Ravanelli Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Tebi je to vest? Ubeđen sam da ni u Lidlovim internim novinama nije objavljeno da su budući radnici iz RS došli na obuku. Tri šargarepe kojima se maše ispred ovog naroda - EU, Lidl i Ikea. da da. nekada bio i H&M, pa smo ga dobili
JozoMujica Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Ovcama koje se lože na prodavnice i ne treba bolje.
Haralampije Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 gledajte samo kako ce se taj Lidl elegantno uklopiti u srpsku trgovacku druzinu nece biti ni za procenat jeftiniji od drugih
gospa buba Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 da da. nekada bio i H&M, pa smo ga dobili ja nisam ni znala shta je to dok nije doshlo gledajte samo kako ce se taj Lidl elegantno uklopiti u srpsku trgovacku druzinu nece biti ni za procenat jeftiniji od drugih to je sasvim sigurno <_<
Ravanelli Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 ja nisam ni znala shta je to dok nije doshlo sećam se da je bio na mrežama dočekan sa većim oduševljenjem nego šengen
morgana Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 h&m, najveci sekndhend u bgd, eto tako izgleda na zara home se neko ne lozi :(
Haralampije Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 h&m, najveci sekndhend u bgd, eto tako izgleda +1 sve sama plastika
Bujodrag Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Pa, valjda je u pitanju reciklirana plastika.
svashtabezneshto Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ja sam najbolje stvari (par suknji, pantalone, gomilu košulja..) H&M kupila u pravom seknhendu, iz nekih prethodnih sezona, a u novom sam našla jednu suknju i par košuljica. Iz sezone u sezonu su sve jadniji.
gospa buba Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) Ja sam najbolje stvari (par suknji, pantalone, gomilu košulja..) H&M kupila u pravom seknhendu, iz nekih prethodnih sezona, a u novom sam našla jednu suknju i par košuljica. Iz sezone u sezonu su sve jadniji. dobro to je regularno. danas svi pokushavaju da sashiju neshto od ostataka necheg drugog Edited September 7, 2016 by gospa buba
Frank Pembleton Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ali ok je ono sa vaučerima za stvari koje bi bacio... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts