August 26, 20168 yr Je li taj živ uopšte?Jeste, živ je... Inače, na koju foru on još ide na one molitvene doručke u USA?
August 26, 20168 yr A di je onaj što svako malo pominje izvađene oči? Onaj što napamet zna sva sela oko Drniša i Gračaca? Pogledaj gdje (na kom dijelu lica) su ispisana imena likova sa slika
August 26, 20168 yr ЂУКА МОЛЕРУ, КОГА ТИ ПРОЗИВАШ? Љубиша Прелетачевић Бели одговорио на увреде (ВИДЕО) http://oslobodjenje.rs/djuka-moleru-koga-ti-prozivas-ljubisa-preletacevic-beli-odgovorio-na-uvrede-video/ Edited August 26, 20168 yr by Frank Pembleton
August 28, 20168 yr Info Krvavi piknik: Drogiran mačetom napao bračni par Usmrkao neko mace il macetu?
August 28, 20168 yr Ne nego se izdrogirao pa uzeo malo mače i napao tim mačetom bračni par, ono unosio im mače u lice da ih izgrebe... Sent from my iPad using Tapatalk
August 29, 20168 yr Jeste, živ je... Inače, na koju foru on još ide na one molitvene doručke u USA? Glomazna administacija, kao ovde ko ce se drkati svake godine i redigovati spisak...
September 1, 20168 yr Ne znam gdje da stavim, nemamo topic o sportskoj štampi, ali jeste li primjetili nesuptilnu kampanju Blica da poguraju Božu Đurkovića na mjesto predsjednima RSS? Tri dana izlazi svaki dan novi afirmativan tekst. Baš mu stalo, inače nam odlično ide u rukometu. Edited September 1, 20168 yr by James Marshall
September 5, 20168 yr Meni je jača stvar da je Pink objavio da je Lidl raspisao oglase za menadžere prodavnica koji će krenuti s poslom 2018.
September 6, 20168 yr Meni je jača stvar da je Pink objavio da je Lidl raspisao oglase za menadžere prodavnica koji će krenuti s poslom 2018. Ne znam šta ti je to čudno? Lidl, već duže vreme regrutuje ljude po trgovinskim lancima, i šalje ih na obuku... Mislim, nemam mesec dana kako su kukali na to u jednom od recimao manjih lanaca u Srbiji... I to traje već dosta dugo...