radisa Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Je li taj živ uopšte?Jeste, živ je... Inače, na koju foru on još ide na one molitvene doručke u USA?
James Marshall Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Dana is the man, mislim da nju zovu. Kao spisateljicu.
fikret selimbašić Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 A di je onaj što svako malo pominje izvađene oči? Onaj što napamet zna sva sela oko Drniša i Gračaca? Pogledaj gdje (na kom dijelu lica) su ispisana imena likova sa slika
Frank Pembleton Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 (edited) ЂУКА МОЛЕРУ, КОГА ТИ ПРОЗИВАШ? Љубиша Прелетачевић Бели одговорио на увреде (ВИДЕО) http://oslobodjenje.rs/djuka-moleru-koga-ti-prozivas-ljubisa-preletacevic-beli-odgovorio-na-uvrede-video/ Edited August 26, 2016 by Frank Pembleton
katamaran Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Info Krvavi piknik: Drogiran mačetom napao bračni par Usmrkao neko mace il macetu?
James Marshall Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Možda mu igla više nije dovoljna pa prešao na mačetu
Hamlet Strašni Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Ne nego se izdrogirao pa uzeo malo mače i napao tim mačetom bračni par, ono unosio im mače u lice da ih izgrebe... Sent from my iPad using Tapatalk
Haralampije Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Jeste, živ je... Inače, na koju foru on još ide na one molitvene doručke u USA? Glomazna administacija, kao ovde ko ce se drkati svake godine i redigovati spisak...
Dr Arslanagić Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Nakupilo se Gavrilovićevog mesnog nareska u smočnici pa da se ne baci.
James Marshall Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 (edited) Ne znam gdje da stavim, nemamo topic o sportskoj štampi, ali jeste li primjetili nesuptilnu kampanju Blica da poguraju Božu Đurkovića na mjesto predsjednima RSS? Tri dana izlazi svaki dan novi afirmativan tekst. Baš mu stalo, inače nam odlično ide u rukometu. Edited September 1, 2016 by James Marshall
James Marshall Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Meni je jača stvar da je Pink objavio da je Lidl raspisao oglase za menadžere prodavnica koji će krenuti s poslom 2018.
radisa Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Meni je jača stvar da je Pink objavio da je Lidl raspisao oglase za menadžere prodavnica koji će krenuti s poslom 2018. Ne znam šta ti je to čudno? Lidl, već duže vreme regrutuje ljude po trgovinskim lancima, i šalje ih na obuku... Mislim, nemam mesec dana kako su kukali na to u jednom od recimao manjih lanaca u Srbiji... I to traje već dosta dugo...
Recommended Posts