Frank Pembleton Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Danas uredno reklamira malakurskog u najavi programaOni i uglavnom svi ostali puštaju ono što im televizije pošalju...
Frank Pembleton Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 http://rs.n1info.com/a180526/Vesti/Vesti/Liceulice-pred-gasenjem.html ???? ....shit has hit the fan...
Papovac Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 http://rs.n1info.com/a180526/Vesti/Vesti/Liceulice-pred-gasenjem.html ???? ....shit has hit the fan... Cisto da se pokenjem dinku gruhonjicu, pijanom obradovicu i ostaloj ekipi koja im je odbila projekat na konkursu ministarstva. Jbg mora da se znaju njihovi prioriteti, tamo ne mogu da se utale
gospa buba Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 pa nije to tajna, bolesnichka srbija i posebne potrebe ne mogu da dobiju nikad nishta na tim drzavnim konkursima. ni da pokriju telefonski rachun. to je stara stvar.
Frank Pembleton Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Cisto da se pokenjem dinku gruhonjicu, pijanom obradovicu i ostaloj ekipi koja im je odbila projekat na konkursu ministarstva. Jbg mora da se znaju njihovi prioriteti, tamo ne mogu da se utaleČekaj, i oni su tulili da im je ministarstvo ukinulo nešto... A oni bili u komisiji?
Papovac Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Čekaj, i oni su tulili da im je ministarstvo ukinulo nešto... A oni bili u komisiji?Vukasin nije, ali je aplicirao sa nunsom koji je imao clana, a dinko bio u komisiji
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 saša mirković(bivši najbolji drug od premijera, kad je ovaj bio samo ppv) Mnoge lobističke grupe pokušavaju da unište list Sport samo zato što sam ja rekao 'NE sadašnjoj vladajućoj garnituri na čelu sa Vučićem", ocenio je Mirković i dodao da su Sportu ukinute sve reklame skoro već godinu dana. Smatra da je deo zaposlenih izmanipulisan "od strane tih lobista i kumova koji su počeli da ih plaćaju". :o
Time Crisis Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 (edited) Ubica je žrtvu posle nekoliko hitaca overio pucnjem u slepoočnicu Blic briljira, ovo su još posebno izdvojili u članku, valjda da neko slučajno ne bi propustio. Edited August 1, 2016 by Time Crisis
morgana Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Bilo im je kul i ono sa Zoranom Zivkovicem nekidan. Kazu da ljetuje na elitnom hercegnovskom ostrvu Rose i jede u najskupljem restoranu na Jadranu, Adriatic, te do ostrva dolazi ekskluzivnom jahtom Pajo. Obradovalo me sto i ja ispunjavam kriterijume za elitu, Pajo je brod koji do Rosa, koje naravno nisu ostrvo, vozi za dva eura, a pomenuti restoran ima sendvice od dva i po eura, javljaju mi se i lignje za 10, obnovicu gradivo u naredna dva tri dana.
radisa Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Bilo im je kul i ono sa Zoranom Zivkovicem nekidan. Kazu da ljetuje na elitnom hercegnovskom ostrvu Rose i jede u najskupljem restoranu na Jadranu, Adriatic, te do ostrva dolazi ekskluzivnom jahtom Pajo. Obradovalo me sto i ja ispunjavam kriterijume za elitu, Pajo je brod koji do Rosa, koje naravno nisu ostrvo, vozi za dva eura, a pomenuti restoran ima sendvice od dva i po eura, javljaju mi se i lignje za 10, obnovicu gradivo u naredna dva tri dana. Čekaj, stvarno su napisali da ie Pajom na Rose? Jebem ti, pa svako ko se očešao o HN (50-80% Srbije, otprilike), zna da Pajo vozi bar 20+ godina, svaki dan do Rosa, koje naravno nisu ostrvo... Koga bre oni lažu i zašto?
Aion Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Čekaj, stvarno su napisali da ie Pajom na Rose? Jebem ti, pa svako ko se očešao o HN (50-80% Srbije, otprilike), zna da Pajo vozi bar 20+ godina, svaki dan do Rosa, koje naravno nisu ostrvo... Koga bre oni lažu i zašto? Da li su nesto slagali?
Frank Pembleton Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Što se neko zapita pre neki dan: Jel Alo reket koji ringier plaća ekipi da može da izlazi nin i blic? ....shit has hit the fan...
radisa Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Da li su nesto slagali?Samo deo o eliti i ekskluzivi... [emoji38]
JozoMujica Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Čekaj, stvarno su napisali da ie Pajom na Rose? Jebem ti, pa svako ko se očešao o HN (50-80% Srbije, otprilike), zna da Pajo vozi bar 20+ godina, svaki dan do Rosa, koje naravno nisu ostrvo... Koga bre oni lažu i zašto? Pa onaj procenat koji se nije očešao za HN, a on je daleko veći od 20-50% na koliko si ga ti procenio. Je l ti stvarno misliš da je svaki drugi stanovnik Srbije bio bilo gde na moru, na stranu HN?
Recommended Posts