Miralem Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 U panici kakvu nikad nije osetio u životu, bukvalno je zbacio devojku sa sebe i ispustio nešto što je podsećalo na vrisak. Poslednjim trzajima džentlmenstva ustao je i Jovanu sakrio iza sebe. Ono što je ugledao bilo je jezivo: iz grmlja je u njih buljio muškarac, prosed, srednjih četrdesetih godina. Kad je ukapirao da je “provaljen”, počeo da beži koliko su ga noge noslile, piše Telegraf. ovo ko iz zone sumraka. samo da umesto prosedog muskarca bude krilato dete ili siptar.
Weenie Pooh Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Ako su u Zoni sumraka koristili efektne izraze tipa "poslednji trzaji džentlmenstva", meni je žao što je nikad nisam čitao :(
Moća Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Odeš u Šumarice noću u mrak, skineš gaće i samo vikneš "Oće neko da mi ga šašolji malo ?!" I ubrzo ćeš shvatiti šta je.
Hamlet Strašni Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Odeš u Šumarice noću u mrak, skineš gaće i samo vikneš "Oće neko da mi ga šašolji malo ?!" I ubrzo ćeš shvatiti šta je.Dobri stari dani na faksu? Sent from my iPad using Tapatalk
Moća Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Dobri stari dani na faksu? Sent from my iPad using Tapatalk Eeeeeee....
SNARC Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Odeš u Šumarice noću u mrak, skineš gaće i samo vikneš "Oće neko da mi ga šašolji malo ?!" I ubrzo ćeš shvatiti šta je.Ja sam ovako nabavljao pumpu za gorivo i karburator za juga svojevremeno..Tada je šašoljiti imalo drugo znacenje Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
SNARC Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 Tesko se to nabavljalo..druga su vremena bila Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
gospa buba Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 aaa pa ta ikona ima grud :o jesu se srpski oci izjasnili o arpskoj majci dosad?
Papovac Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Danas uredno reklamira malakurskog u najavi programa
Recommended Posts