July 22, 20168 yr Jadan, jbt. Miloše, izdrži! Mis'im, sigurniji sam da ne želim da saznam više o tom dogadjaju nego da je zemlja okrugla.
July 22, 20168 yr E fakju Tresko..ispricaj sad do kraja sta ga je shasholjilo po mosnicama.. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
July 22, 20168 yr Sto je najgore cini mi se da ovo nije prvi put da ide taj tekst. Cini mi se da sam ga vec citao sa sve sasoljenjem mosnica
July 22, 20168 yr E fakju Tresko..ispricaj sad do kraja sta ga je shasholjilo po mosnicama.. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Ja tipujem na neke druge mošnice
July 22, 20168 yr Ja sam googlao "shasholji mosnice" i nasao o cemu je rec. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
July 22, 20168 yr Ako dodje do objavljivanja objašnjenja, molim, stavite ga u spojler. apelujem. u 2 spojlera, za svaki sluchaj
July 22, 20168 yr U panici kakvu nikad nije osetio u životu, bukvalno je zbacio devojku sa sebe i ispustio nešto što je podsećalo na vrisak. Poslednjim trzajima džentlmenstva ustao je i Jovanu sakrio iza sebe. Ono što je ugledao bilo je jezivo: iz grmlja je u njih buljio muškarac, prosed, srednjih četrdesetih godina. Kad je ukapirao da je “provaljen”, počeo da beži koliko su ga noge noslile, piše Telegraf.