vememah Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Danas leševi, juče naslovnica isprskana krvlju... Kurir zaista briljira.
Hella Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Kako bre detetu da kupis bicikl ili bilo koju igracku..ili parce garderobe, znajuci da je to zaradjeno sastavljanjem i objavljivanjem ovakvih naslovnih strana. pa lepo isto ko što mi jedemo mesinu i boli nas neglasač šta će neki vegan da misli o tome
zoki Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Ima i gore, pogledaj naslovnicu kurira koji uredjuje veliki mag nezavisnog novinarstva R Femic Sad ga u kafiću listam, unutra još slika
barrcode Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 ovo me je moram priznati iznenadilo Glavna i odgovorna urednica dnevnog lista Politika Ljiljana Smajlović podnela je ostavku na tu funkciju, potvrđeno je Danasu u toj medijskoj kući.
kud u maglu Simoviću Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 +1 nemoguće je da pritisci nisu urodili plodom
Caligula Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) ovo me je moram priznati iznenadilo ... dosao da postavim. I ja iznenadjen btw. komentari Ljiljana Dezelin Jos da cujemo gde ce sada i sta ce dobiti. Like · Reply · Just now Predrag Zagorčić Jedna od sofisticiranih Vucicevih slugu i saradnika rezima... Na nacin kao recimo B92 ili Blic. Verovatno je u pitanju unapredjenje. Like · Reply · 2 · 6 mins Dejan M. Andrić Znači, biće ministarka kulture i informisanja? Like · Reply · 9 · 25 mins Branislav Ljubomir Djordjevic Panović i ona.... Znači nema više novinara u Srbiji Like · Reply · 22 mins Javorka Filipovic Otkud to? Krenuo pritisak i na nju :( Sad da je čujemo. Like · Reply · 1 · 29 mins Sanja Kovačević Odmah idem da vidim je li Basara što napisao na ovu temu :) Like · Reply · 1 min Milenka Jovanovic-Ristic Mozda joj je ponudjeno neko ministarsko mesto? Like · Reply · 3 · 19 mins Maja Mladenovic Ambasadorka,ministarka....to je razlog Like · Reply · 2 · 14 mins Gordan Ercevic Konacno...verovatno unapredjenje Vodjine poltronke. Edited July 4, 2016 by Caligula
vememah Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Kako Nedeljnik saznaje, ona je tu odluku objasnila nemogućnošću saradnje sa menadžmentom. http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/nedeljnik-saznaje-ljiljana-smajlovic-dala-ostavku-u-politici-zbog-sukoba-sa-menadzmentom/
Time Crisis Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Garant joj se sprema neko ministarstvo ili makar ambasada. :P
kud u maglu Simoviću Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 kanada sa petričićem kao kulturnim atašeom how yes no
vememah Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Podnosim ostavku na položaj glavne i odgovorne urednice lista Politika. Molim direktorke da o mojoj ostavci obaveste vlasnike lista, kao i Skupštinu Politike koja me je imenovala (nisam sigurna da li taj organ funkcioniše, ni ko mu je na čelu). Moja ostavka je protest protiv menadžmenta koji sprečava glavnu urednicu u samostalnom rukovođenju redakcijom. Pretpostavljam da direkcija ne bi zauzela neprijateljski kurs prema listu i glavnoj urednici, da u tome nema podršku vlasnika. Nikome izvan redakcije nisam dozvolila da se meša u uređivačku politiku lista, ali ću prva priznati da stvarne uređivačke slobode nema tamo gde je redakcija razvlašćena a menadžment deluje bez kontrole. Žao mi je što nisam mogla više da učinim da se popravi položaj redakcije. Nadam se da će glavni urednik koji dobije podršku vlasnika i menadžmenta u tome imati više sreće. Redakciji se zahvaljujem na zaista izvanrednoj saradnji. Verujem da smo u poslednje tri godine zajedno uspeli da podignemo kvalitet ovog izuzetnog lista. Želim da znate da niko spolja nije uticao na moju odluku. Kao predsednica Udruženja novinara Srbije zalažem se za prava novinara u Srbiji, i dostojanstvo naše profesije moram dosledno da branim i u Politici. Bila mi je ogromna čast da dva puta uređujem Politiku, navodi se u pismu koje je Ljiljana Smajlović uputila redakciji i menadžmentu. http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/ljiljana-smajlovic-moja-ostavka-je-protest-protiv-menadzmenta-koji-urednicima-ne-dozvoljavaju-da-rade-svoj-posao/ Evo i sa Politikinog sajta: http://www.politika.rs/scc/clanak/358522/Ljiljana-Smajlovic-podnela-ostavku Edited July 4, 2016 by vememah
zmanic Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 ovo me je moram priznati iznenadilo Ne sekiram se za Smajlovićku, ide nova vladai sa njom nova podela karata za privilegovana mesta.
Recommended Posts